BABA – MAMA SAROK: FÓKUSZBAN A TERMÉSZETESEN SZÉP KEBLEK

 

Ugye nem árulunk el nagy titkot azzal, ha kimondjuk minden nő szép, feszes, fiatalos keblekre vágyik? A jó hír az, hogy időben elkezdett mellvédelemmel megóvható annak természet adta fiatalos feszessége minél tovább.   

Miként lehetséges ez?

Nézzünk kicsit mélyebbre, a mell szerkezetét megvizsgálva! Felülről haladva a bőr alatt helyezkedik el a zsírszövet, alatta a tejmirigyek és végül a mellizmok. Valamint a feszesség szempontjából oly fontos vékony és rugalmatlan tartószalagok, melyek átszövik a mell egész állományát. Míg az ellustult izmok regenerálhatók, erősségük fokozható, a szalagokról sajnos mindez egyáltalán nem mondható el. Abban az estben, ha egyszer már kinyúltak, eredeti állapotukba soha sem állnak vissza. Ennélfogva érthető, hogy a már kamaszkorban megkezdett rendszeres melltartóviselés az, ami segít a tartószalagok tehermentesítésében! Főleg, ha egy nő nagyobb méretű keblekkel rendelkezik, amely súlyánál fogva jobban hajlamos a süllyedésre, pláne melltartó hiányában. Sőt ekkor a bőr is kitágul és ha lóg a mell, a fiatalos kinézetének örökre búcsút inthetünk!

Ezen kívül kulcsfontosságú a mellizmok erősítése érdekében végzett torna, illetve a napi szinten végzett finom masszázzsal egybekötött bőrápolás a mell formájának és működésének karbantartása miatt!                                                                          Várandósság és a szoptatás időszaka alatt kiemelten fontosak, annak érdekében, hogy az anyasággal járó átmeneti változások ne hagyjanak maradandó nyomokat a nőiességünk központi elemén!


A keblek bőrének ápolása és táplálása terén a BIOLA nyújt önnek természetesen hatásos támogatást, az alábbi speciális natúrkozmetikumaival:


NATURISSIMO: MELLÁPOLÓ BALZSAM


A bőr rugalmasságának javulását támogatja az újrastrukturálódást segítő mandulatej hidrolizátuma, a perilla, a mirhafű és a koriander kivonatai. Az A-, B3-, E-, C-, B5- és a Q10- vitaminok, valamint az értékes bőrtápláló olajok bársonyosan selymes, rejuvenálódó bőr kialakulását segítik. A cickafarkfű és az allantoin a fenti vitaminok mellett segítik a bőrregenerációt.


NATURISSIMO: STRIA TESTÁPOLÓ KRÉM  


Komplex összetételénél fogva a krém a természetes eredetű bioaktív hatóanyagok által, mint a búzacsíra hidrolizátum, a tökmagolaj, a majoranna és a gyömbér kivonata a rugalmas bőrt felépítő folyamatokat segíti. A ginseng, a tigrisfű, a B3- és B5-vitamin, a nyomelemek jelenlétében a bőrregenerációt és az egyöntetűbb bőrhám kialakulását támogatják.