I.                    lépés:

A reggeli borotválkozáshoz a bármely bőrtípus esetén használható BIOLA bio szantálfa és tamanu borotvahabot (BIOLA911) javasoljuk. Hatékony és bőrkímélő felhasználást tesznek lehetővé a benne lévő gyógynövény kivonatok: kamilla, körömvirág citromverbéna, bíborkasvirág, aranyvesszőfű. Segíti a bőrtáplálást a benne lévő tamanu növény olaja, továbbá a B5- és E-vitamin is.

A frissességet természetes illóolajokkal biztosítjuk és a habképző tisztító anyaga is kíméletes glükozidos tenzidekkel készült. Hajtógáztól mentes termék. A termék magyarországi fejlesztésű és gyártású kozmetikum.

A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:

https://biola.hu/bio_szantalfa_tamanu_borotvahab


II.                  lépés:

Borotválkozás utáni arcbalzsamként a könnyen felszívódó BIOLA spice after shave balzsamot (BIOLA575) javasoljuk, amelyet száraz-, és érzékeny bőrfelületen is használhat. Bőrnyugtató hatását az orvosi zsálya, kamilla-, és aranyvesszőfű kivonat biztosítja.

 A bőrfelület frissítése és fertőtlenítése is természetes összetevőkkel történik, mert mentolt és teafaolajat használunk erre a célra összetevőként.

Összetett hatóanyag csoportot alkalmazunk a bőrápolás támogatására: jojoba, makadámia-, tamanu olajok és a shea vaj, valamint az E- és B5-vitaminok felhasználásával.

Hidratáláshoz pedig az aloe juice, a hamamelisz és a narancs gyümölcsvíz került a Magyarországon fejlesztett és gyártott termékünkbe.

A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:

https://biola.hu/bio_spice_after_shave_arcapolo


III.                lépés:

Dezodorként a BIOLA bio szantálfa és tamanu krémdezodort (BIOLA913) javasoljuk, mert mentes az alumínium sóktól és nem tartalmaz alkoholt sem. Az izzadást mérséklő és üde illatú dezodorunk a kellemes és fertőtlenített bőrérzetet a szantálfa illóolajával és a menthol segítségével tartja fent. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az orvosi zsálya kivonata valamint a tamanu olaja és a shea vaj.

A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:

https://biola.hu/bio_szantalfa_tamanu_kremdezodor_50ml