Csomagolással és csomagolóanyagokkal felmerült vásárlói kérdésekre válaszolva:


Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan tájékoztatást adni Vásárlóinknak! A biokozmetikumok és biodinamikus kozmetikumok elsődleges, azaz kozmetikummal érintkező csomagolóanyagaival kapcsolatosan a BIOKONTROLL (HU-ÖKO-01) és a Demeteresekre vonatkozó DEMETER e.V. ellenőrző szervezetek, illetve a BDIH/IONC által tanúsított COSMOS kozmetikai standard szerint készülő kozmetikumainkra a feltételrendszereik szerinti előírásaiknak megfelelően csomagolunk melyet ezek a független tanúsító szervezetek rendszeresen ellenőriznek és rendben találtak! A másodlagos csomagolóanyagok, azaz a nem fehérített papírkarton dobozok, melyeket a futárszolgálattal történő csomagküldéskor is használunk, magyar gyártónál készülnek (Kecskeméten). A térkitöltő anyagainkról az oldalunkon fent lévő blogban tájékozódhatnak, miszerint könnyen lebomló, természetes alapanyagúak (kukoricakeményítőből és burgonya keményítőből készülnek).


A termékeinket különösen gondos odafigyeléssel és precíz dokumentációjával állítjuk elő, a helyes gyártási gyakorlat (GMP) és az MSZ ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer előírásai szerint! A munkatársaink olyan UV-val fertőtlenített légtérben dolgoznak, amely megfelelő biztonságos higiénés körülményt nyújt a munkájuk során, amelyet mindig hajhálóban, maszkban és gumikesztyűben, munkaköpenyben végeznek, továbbá a falakat, ablakokat, ajtót, kilincset is a GMP-ben meghatározott rend szerint fertőtlenítjük. A termékeink fejlesztése és gyártása kizárólag a Kecskeméten lévő telephelyünkön történik.


Az elsődleges csomagolóanyagokat és a gyűjtő csomagolást is a futárszolgálat felé történő átadás előtt UV-val kezeljük a még biztonságosabb higiénés állapot érdekében.