Dermatitis? Ekcéma? A kozmetikai bőrápoló válasz a ganoderma gomba!


Ganoderma lucidum? Reishi? Ling Zhi? Pecsétviaszgomba?

Mindegyik elnevezés ugyanazt a csodás gombát takarja, ami bőrregeneráló erejét  annak köszönheti, hogy a szervezet kóros immunreakcióját módosítja a megfelelő irányba. Képes szabályozni a túlműködő immunrendszert, ezzel csökkenteni a kellemetlen tüneteket. Kiváló gyulladáscsökkentő hatóanyagokban gazdag gombakivonata csodás regeneráló a bőrre.

A pecsétviaszgomba gyulladáscsökkentő hatású összetevői (a szteroidokhoz hasonlóan, mégis mellékhatások nélkül) képesek gátolni a gyulladás kialakulását és a hisztamin képződését, melyek a bőrtünetek okozói.

Ezt a kincset zártuk a Dr.Ganolife termékcsaládunk minden egyes tagjába, az Ön bőrének gondos ápolása érdekében!


A ganoderma lucidum gomba és a neemfa kivonatával , B3-, B5-vitamin tartalommal, teafa, boróka és rozmaring illóolajokkal készülő, az érzékeny hajas bőrre, bőrregenerációt és a hajnövekedést támogató sampon. Műtétek után, a hegzáródását követően elsőként ajánlható kozmetikai sampon.


A bőrregenerációt támogató, azonkívül gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövények, mint a kerti ruta, a cickafarkfű, a bazslikom, a majoranna és a pecsétviaszgomba gomba kivonatát tartalmazó gél. Mely ápoló olajok, mint a jojoba, a szezám, és az olíva társaságában gondoskodnak bőre egészséges harmonikusabb működéshez szükséges anyagokról. A kerti katicavirág magolajának különleges gyulladáscsökkentő hatásával kiegészítve erős segítséget ad a bőrregenerációhoz.


Hidratálja és hatékonyan támogatja, bőrének nyugtatását, regenerálódását a reishi gomba hatóanyagait segítségül hívva. Segíti az egyenletesebb és gyorsabb barnulási folyamatokat is. Minden bőrtípusra alkalmazható, az időjárás ártalmainak kitett bőrre is javasoljuk! A napimádóknak sokoldalú segítséget nyújt, hogy a napfény okozta bőröregedési tünetektől megóvhassák magukat. Nem fényvédő pigmenteket tartalmazó termék, ezért az arcon, dekoltázson és a vállon az első napozások alkalmával megfelelő fényvédőt is szükséges használni!