ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT


A minőségi, tápláló étrend kulcsfontosságú szerepet játszik az jó egészségi állapotunk és az ellenálló képességünk megőrzésében, valamint akkor is támogatást nyújt számunkra, amikor kint vagyunk a természetben. Bizonyos „napfényvédő” élelmiszerek, melyek tele vannak biológiailag értékes tápanyagokkal, finomak, könnyen beépíthetők a mindennapokba, segítenek a szervezetünknek természetesen megbirkózni a napsütés hatásával. Pontosabban fogalmazva erősíteni tudják bőrünk védekező képességét a károsító ibolyántúli sugarak ellen.

A sárgarépa, az édesburgonya, a leveles zöldek magas béta – karotin tartalmuknál fogva (mivel testünk A-vitaminná alakítja), létfontosságúak a bőr egészsége szempontjából. 

A leveles zöldek nagy mennyiségben tartalmaznak lutein és a zeaxantin nevű antioxidánsokat, melyek a béta –karotinhoz hasonlóan, a karotinoidok közé tartoznak. Megbízható természetes tápanyag források a ráncosodás, a napkárosodás és még a bőrrák elleni védelemben is.

Indítsa a napját antioxidánsbomba zöld turmixszal a ragyogó bőr érdekében. Tartson saláta napokat! Hiszen a nyári meleg napokon különösen jóleső egy könnyű zöldsaláta, feldobva nyers / párolt sárgarépával, édesburgonyával. Bolondítsa meg olajos magvakkal, melyek remek fehérje és jótékony zsírsavak kombinációit tartalmazzák, kompletté téve ezzel az étkezést.

BIOLA napfényvédőink antioxidánsok garmadával, kívülről erősítik a bőrt, hogy az minél hatékonyabban vehesse fel a harcot a napfény által előidézett oxidatív stressz, a szabadgyökképződés ellen.
Közepes, SPF 25 fényvédelemmel rendelkező, közepesen vízálló fényvédő krém. A bőr természetes védekezőképességét és a szabad-gyököktől való védelmét biztosítják aktív hatóanyagai. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Napozáshoz kis mértékben szokott bőrre használható erős fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól történő védelmet támogató antioxidánsokat tartalmazó krém. Közepesen vízálló is, így vízparti fürdőzéshez a fehér bőrűeknek is jól bevált.


Nagyon erős fényvédő hatású napozókrém, mely testre és az arcápoló krém fölé is használható. A napfény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatok mérséklését támogató antioxidánsokat és bőrápoló hatóanyagokat, bőrtápláló növényi olajokat tartalmazó krém. Fényérzékeny bőrre, vagy erős peelingezést követően is nagyon erős védelmet jelent!