TERMÉSZETESEN SZÉPÍTŐ ANTIOXIDÁNSOK – KOENZIM Q10 / UBIQUINONE

A koenzim Q10, vagy másnéven ubiquinone az emberi szervezet sejtjeiben jelen lévő enzim, mi magunk is képesek vagyunk természetes módon előállítani. Sajnálatos módon azonban a test a 20-as éveinktől kezdve egyre kevesebbet termel belőle, ami a 40-50 –es éveink tájékán mutatkozik meg először. A sejtjeinkben lejátszódó energiatermelő folyamatok egyik főszereplője, segíti az adenozin-trifoszfát (ATP) képződését, ami testünk egyik üzemanyaga. Erőforrás a sejtjeinknek, hiányában az öregedési folyamataik nagymértékben felgyorsulnának. A bőröregítő oxidatív stressz káros hatásainak kivédése által remek antioxidáns is. Azonkívül a külsőnk szempontjából előnyös tulajdonsága, hogy növeli a bőr rugalmasságát, lévén fokozza a bőrejtek aktivitását. Működése során képes hozzájárulni az E – vitamin regenerálásához és újrahasznosításához. Más antioxidánsokkal kombinálva (mint pl. A -, C - és E – vitaminok) hatalmas löketet nyújt a bőrmegújítási folyamatoknak. 

Egyes táplálékféleségeink is tartalmazzák, eltérő mennyiségben: húsok, halak, tojás, spenót, brokkoli, lucernacsíra, rizskorpa, diófélék, olajos magvak, hajdina, köles

Az anti-aging hatásaira építve került bele eme nagyszerű bőrmegújító anyag BIOLA termékeinkbe, természetes módon hozzájárulva a bőr rejuvenálásához.

Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, könnyen felszívódó, hidratáló, vitalizáló és tápláló krém. A ligetszépe és a komló kivonata, a kakaóvajjal, a perilla, a szemvidítófű kivonatával és a hyaluronsav származékával, valamint a magnézium és cink sókkal kisimultabb, vitalizált szemkörnyéki bőrállapot kialakulását támogatják. Az A -, B3 -, B5 - vitaminok, a koenzim - Q10 / ubiquinone és a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, bőrállapot kialakulását és a szemkörnyék antioxidáns vitaminokkal történő ellátását segíti elő.

Gyorsan felszívódó éjszakai arckrém. A zsír- és vízhiányos bőr hatékony, vitalizáló ápolószere. Az éjszakai bőrstruktúra felépítő folyamatokat támogató ginseng, ligetszépe és lonc kivonatával multivitamin komplex-szel készített krém. Értékes bőrtápláló baobab -, avokádó -, jojoba -, borágó -, makadámia - olajai, valamint a shea- és mangóvaj segítik a bársonyosan selymes bőrérzet kialakulását. Az orvosi ziliz és lenmag kivonat a fiatalosan tonizált bőr kialakulásához járul hozzá. Az erőteljes szabadgyökfogó A és E vitaminok mellett a koenzim - Q10 / ubiquinone is hozzájárul az antioxidáns erő növeléséhez, a bőr fokozott védelme érdekében.