TERMÉSZETES NAPOZÁS UTÁNI BŐRREGENERÁLÁS


 A fényvédők mellett is barnulhatunk!


Érdemes magunkban rögzíteni azt a tényt, hogy a napfény elleni védelemmel, a fényvédő krémek használatával a bőrápolás nem érhet véget a nyári időszakban. Ugyanis csillagunk sugarainak hatására bőrünk rengeteget veszít nedvességtartalmából, ami bőrirritációkhoz, a rugalmasság elvesztéséhez és idő előtti bőröregedéshez vezet. A napozás utáni bőrápoló kozmetikumok használata éppolyan fontos, mint a megfelelő napvédő krém alkalmazása. Használatukkal pótolhatjuk az elveszett nedvességet, ráadásul a barnaság is tovább megmarad, ha nem hagyjuk kiszáradni a bőrt.


A napsugarak ultraviola hatására a bőrben a bőrsejtek örökítőanyagát károsító, végső soron az öregedési folyamatokat serkentő szabadgyökök (oxidánsok) jönnek létre. Mivel az átlagos táplálkozással nem jut kellő mennyiségű antioxidáns az ember szervezetébe, pláne ami a bőrsejtekig is eljut, ezért szükséges, hogy a napozás utáni készítmény tartalmazzon minél több antioxidáns összetevőt, a szabadgyökök semlegesítésére. 


Mind ezek mellett a jó napozás utáni kozmetikum hűsíti a megviselt bőrfelületet és gyulladáscsökkentő hatóanyagaival enyhülést hoz a feszülő, kellemetlen érzetű bőrnek. Amennyiben minél tovább szeretné bőre fiatalos megjelenését biztosítani, BIOLA fényvédőink mellé ne feledkezzen meg a fenti feltételeknek maximálisan eleget tévő BIOLA napozás utáni készítményt választani.


BIOLA – BIO KANDILLA NAPOZÁS UTÁNI TIME DEFENCE TESTÁPOLÓ


Napozás utáni balzsam, amely a bőr hidratálását és regenerálását segíti, cickafarkfű, ruta, kandilla, édesgyökér gyógynövények kivonatai a bőr regenerálódását támogatják. A barnulási folyamatokat elősegítő ceratonia kivonatot tartalmaz. A napfény okozta bőröregedési folyamatokat mérséklő hatásáról ismert kurkuma, homoktövis, körömvirág kivonatával készül. A hidratáló aloe juice, a gránátalmamag és a ligetszépe olaja bársonyos, üde bőrérzetet segíti elő. Minden bőrtípusra alkalmazható!


NATURISSIMO – NAPOZÁS UTÁNI SZOLI BALZSAM


Napozás vagy szoláriumozás után ajánlott balzsam, amely támogatja a bőr hidratációját és rejuvenálódását. Az egyenletes és gyorsabb barnulási folyamatokat a diólevél kivonata és a bőrtápláló aminosavak segítik elő. A mélyrétegi bőröregedési folyamatokat mérsékelheti a zöld tea és körömvirág kivonata, az E-, B3-, és a pantenol. A hidratációt segítő uborka juice és az aloe levél juice bársonyos, üde bőrérzetet támogatja. Minden bőrtípusra alkalmazható!