MIKÉNT VÉDEKEZIK A BŐR A KÁROS SUGARAK ELLEN?

 

A bőr saját napfény elleni védelme nem áll meg a bőrsejtek örökítő anyagát védendő festékanyagnak a melaninnak a termelésével. A legfelső sejtréteg is előáll egy ütőkártyával, nevezetesen azzal, hogy megvastagszik. A szarurétegnek a megvastagodását nevezzük fénykérgesedésnek, amely az ultraibolya sugarak közül az UV-B hatására jön létre. Ennek a lényege, hogy az így megerősödött bőr nagyobb hatékonysággal szűri ki, szórja szét és veri vissza a napfényt. Mindez nem pár óra alatt jön létre, hanem tartósabb napfénynek való kitettség után, tehát erre az oltalomra ne úgy gondoljunk, hogy akkor minek is fényvédő készítmény. Inkább erősítsük meg ezt a védelmi vonalat azzal, hogy olyan bio fényvédő készítményt juttatunk a bőrünkre, amely hatóanyagai által magasabb szintre emeli a bőr védelmét az UV sugarak károsító hatásai ellen. Így a napfény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól megóvhatjuk kültakarónkat. 


Azt mindenki tudja, bőre mennyire érzékeny a napsugárzásra, bőre mennyire szokott az erősebb fényterheléshez, így könnyen eldöntheti aktuálisan hány faktoros fényvédő krém szükségeltetik számára. Illetve amennyiben nyaralásra készülünk, feltétlenül célszerű, hogy vigyünk magunkkal magas SPF értékkel rendelkező bio BIOLA napvédő kozmetikumot. Ezek mellett is lehet barnulni, de különösen a nyaralás kezdetén nagy segítség a bőrnek, ha az arc, dekoltázs és vállak területén erősebben védjük a fényártalmaktól!


BIOLA – BÍBOR KASVIRÁG FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF25


Közepes SPF25 UV - A fényvédelemmel rendelkező, közepesen vízálló fényvédő krém. A bőr természetes védekezőképességét és a szabadgyököktől való védelmét biztosítják aktív hatóanyagai. Bőrgyógyászatilag tesztelt, így az érzékenyebb bőrre is bevált!


BIOLA – BIO KAKAÓVAJ – TURMERIC FÉNYVÉDŐ KRÉM


Bőrnyugtató cink-oxid pigmentekkel támogatja a természetes fényvédelmet. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól a kurkuma antioxidánsaival és más gyógynövények bőrtápláló bioaktív hatóanyagaival segíti a bőr megóvását.

Kisgyermekek számára is nagy biztonsággal használható magasfokú fényvédelmet biztosító termék, a vízparti nyaraláshoz!


BIOLA – BIO HOMOKTÖVIS FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF50


Bőrgyógyászatilag tesztelt nagyon erős fényvédelmet biztosító krém, amely bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal készül. A napfény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatok mérséklését támogató antioxidánsokat és bőrápoló hatóanyagokat, bőrtápláló növényi olajokat tartalmazó krém.