KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBEN


Azzal, hogy újra beköszöntött a tavasz egyre több időt töltünk a szabadban, a friss levegőn. A napsütés pozitív hozadéka, hogy feltölt bennünket energiával, jókedvvel, ugyanakkor vélhetően mindannyian láttuk már májfoltokat, öregségi foltokat idősebb szeretteink kézfején, melyek megjelenését a folyamatos napnak való kitettség felerősíti.
Az évek során a kézfejeinknek sok napsütésben részesülnek, melyek bizonyos bőrrákok kialakulásának esélyét növelhetik, ezért legyünk nagyon körültekintőek és ne feledkezzünk meg kézfejeink fokozottabb ápolásáról, különösen, ha napra megyünk! A bőröregedés elleni védelem, az anti-ageing bőrápolás terjedjen ki kezeinkre is!

Ennek megfelelően védje kézfejét a napsugárzástól széles spektrumú, természetes ásványi pigmenteket és összetevőket tartalmazó  fényvédővel. Viseljen pamutbélésű kesztyűt, amikor kertészkedik vagy takarít, és válasszon olyan kézmosó készítményt, amely nem fosztja meg a kezeit, a bőr saját védelmét szolgáló a természetes bőrzsíroktól, sőt hidratáló összetevőkkel is dúsított. A hidratáló, tápláló kézkrémek és az egészséges étrend rengeteg vitaminnal, antioxidánssal és omega-3 zsírsavval szintén hozzájárulnak kezeink bőrének és egészségének megőrzéséhez, melyek éveink szaporodásával egyre fontosabbá válnak.

Ahogy az egész szervezetünk öregszik, úgy válik egyre láthatóbbá a kor bőrünkön is, különösen a kezeinken. Fokozottabban ráncosodik, nehezebb tartja meg a nedvességet, ami száraz, viszkető bőrhöz vezethet. Ráadásul a vénák az életkor előrehaladtával egyre nyilvánvalóbbá válnak, a zsírpárnák „elvesztésével”, a bőr vékonyabbá válásával és a szövetállományának fokozatos leépülésével. 

BIOLA kézápoló készítményeink a természet erejével ruházzák fel bőrét kezein, fokozva annak ellenállóképességét, így jobban ellenáll a környezeti hatásoknak és évekkel elodázhatja, hogy korát a kézfeje alapján határozzák meg.


Komplex bőrápoló, amely a bőrregenerációt támogató gyógynövény kivonatokat és bőrtápláló tamanu-, jojoba-, és szezámolajat, valamint kakaóvajat tartalmaz. Az E-, B5-, C-vitaminokat, allantoint és a bíbor kasvirág-, körömvirág-, homoktövis-, valamint citromfű kivonatát tartalmazza. A hidratált bőrállapotot a lenmag, zab kivonata támogatja.


Komplex bőrápoló, amely az aktív bőrregeneráció elősegítéséhez szükséges gyógynövénykivonatokkal és bőrtápláló olajokkal készül. A termék E-, B5-, B3-vitaminokat, allantoint, valamint a tigrisfű, körömvirág, orvosi somkóró és cickafarkfű kivonatát tartalmazza. A hosszantartó hidratált bőrállapotot a kövirózsa, az aloe és a lenmag kivonata támogatja. Az arónia és a homoktövis kivonata vitaminokkal a fiatalos bőrállapot helyreállítását segíti elő, szabadgyökfogó és antioxidáns hatóanyagai által.


Olyan, mint egy BB krém, gyönyörű, egyenletes színt kölcsönöz a bőrnek a benne lévő pigmenteknek köszönhetően, nem fénylik, nagyszerűen helyettesíti akár az alapozót is a nappali krémünk fölé alkalmazva. A készítményben található cink-oxid gondoskodik UV sugárzás bőr felszínéről történő visszaveréséről. A készítmény bővelkedik növényi kivonatokban, olajokban, melyek antioxidánsok kincsestára, mint pl. a sárgarépában és körömvirágban lévő karotinok, az olívaolajban lévő szkvalén, az olajfalevélben lévő oleuropein, a kurkumában lévő kurkumin. Ezek azok az anyagok, melyek óvják a bőrt a napsugárzás kiváltotta szabadgyökképződés ellen. A kakaóvaj flavonoidjai, mint a katechin, kvercetin is erős antioxidáns hatással bírnak, amellett, hogy olaja gazdagon táplál. A jamgyökér kivonata biztosítja a felhám hidratációját, fokozza a kollagén termelődését.