Itt az ideje a nyári napfény okozta pigmentfoltosodás kezelésének


Az őszi-téli hűvösebb napok beköszöntével számíthatunk ugye arra, hogy kevesebbet látjuk Napunkat, ami megfelelő alkalmat teremt a nyári hónapokban jobban láthatóvá vált fotokárosodás, hiperpigmentáció helyreállítására.

Mivel az egész világon átívelő COVID – 19 okozta pandémia miatt átmenetileg sokan kényszerülnek mellőzni a kozmetikai kezeléseket, előtérbe kerülnek a magunk által végzett rejuvenáló, bőrmegújító kezelések. E készítményekkel hatékony segítséget nyújthatunk magunknak a ragyogó bőr felszínre hozatalában, akkor is, ha odakint borongós az idő. 

Ami az otthon is elvégezhető arcápolási plusz teendőket jelenti a barna foltok elleni harcban, olyan hatóanyagokat tartalmazó készítményeket alkalmazását vegyünk fel a szokásainkba, melyek világosítják a bőrt és csökkentik a foltok megjelenését. Mindezeket tartósan szükséges alkalmazni annak érdekében, hogy valós eredményt érjünk el. Egy remek bőrradír egy lokállisan, a pigmentfoltokra felvitt haványító szurum és arcápoló kettőse a kozmetikán kívül is szép eredményekkel kecsegtet.


Milyen összetevőket keressünk a peelingben? A magas C – vitamin tartalmú növényi kivonatok, mint a csipkebogyó elősegítik a világosabb bőrfelszín létrejöttét. A gyümölcslevekben fellelhető alfa-hidroxisavak (AHA-k), mint például az almasav, a citromsav, halványítják a pigementfoltok felszínét az elszíneződött bőrsejtek kíméletes leválasztásával.  A tejsav, gyengéden hámlasztja a bőrt, eltávolítva az elhalt sejteket annak érdekében, hogy egyenletesebb arcszín váljon láthatóvá. 

Az arcápoló krémben az alábbi összetevők segíthetik elő bőre halványodását. A B3 vitamin, az arbutin, az azelaic sav, a C – vitamin, édesgyökér mind hathatós támogatói a pigmentációs zavarokkal küzdők bőrtónusának egységesebbé tételében.


BIOLA cégünk kifejezetten erre a problémára fejlesztett természetes kozmetikumaival segíti az Ön szépségének kiteljesedését.


BIOLA – BIO VADVIRÁG BŐRMEGÚJÍTÓ PEELING

A vízhiányos bőr kíméletes bőrmegújító-szépítő, mechanikai peelingje. A rejuvenáló - bőrfeszesítő arcápoláshoz ajánljuk, mint a bőrregenerációt elősegítő csipkebogyó-, citromfű-, orvosi zsálya-, szederlevél-, cickafarkfű- kivonatával és borsmenta illóolajával készített arcradírt.


NATURISSIMO – KÖVIRÓZSA KRÉM

Fényérzékeny bőrre, arcra és kézre is kiváló, kövirózsa, árpa, zöld tea, kivonatát tartalmazó multivitaminos krém. A pigmentációs zavarral küzdő bőr ápolásában előnyösen alkalmazható arbutint, azelaic savakat és antioxidánsokat is tartalmaz. Smink alá is ajánlható, könnyen felszívódó hidratáló arckrém, amelyet nappali használatra javaslunk. 


BIOLA – BIO HAVASI GYOPÁR B.R. ARCÁPOLÓ

Bármely bőrtípus hiperpigmentációval, szeplőkkel érintett bőrfelületén az egyöntetűbb bőrállapot kialakulásának elősegítése és hidratálás céljából ajánljuk az arcápoló gélt. A havasi gyopár-, a kankalin-, a palástfű- és cickafarkfű kivonatának és az zöld árpa kivonata bioaktív hatóanyagai valamint a B3-vitamin előnyösen befolyásolják a bőr pigmentációs problémáinak mérséklődését. A biotin és az E-vitamin támogatja a bőr zsíradékanyag termelődésének normalizálódását. A kivi, kurkuma és homoktövis antioxidánsban gazdag kivonatai is támogatják a bőrregenerációt.