Fókuszban a természetesen vonzó tekintet!

Mi más, ha nem a szem az, ami megragadja a tekintetünket, mikor valakire rápillantunk? A fiatalos megjelenés egyik kulcsa minden életkorban az ápolt, élettel teli szem és szemkörnyék. Az arc e területének rendszeres és tudatos bőrápolásának fontosságát sem tudjuk elégszer hangsúlyozni! Tudván, hogy a bőrünk ebben a régióban a legvékonyabb, a legérzékenyebb és a bőr alatt e helyen legaktívabb az izommunka, nem csoda, ha leglátványosabban és a leghamarabban itt észleljük a mimikai ráncokat. Ennek a tudatában rendkívül fontos a mindenkori intenzív hidratálás a bőr rugalmasságának megőrzése érdekében, már 25 éves kortól. Az életkor előre haladtával bőrünk egyre több tápanyagot kíván, melyet külső forrásból, szérumok, krémek által tudunk a sejtekhez eljuttatni, támogatást nyújtva biológiai funkciók kielégítő működéséhez.

A BIOLA anti aging hatóanyagokban gazdag szemkörnyékápolói segítenek visszaadni a szemkörnyék ifjonti ragyogását, miközben az érzékeny szemeknek sem okoznak problémát és a ránctalanításban óriási segítséget jelenthetnek!Érzékeny szemkörnyékre, smink alá is kiválóan alkalmas, könnyen felszívódó, hidratáló, vitalizáló és tápláló krém. A ligetszépe és a komló kivonata, a kakaóvajjal, a perilla, a szemvidítófű kivonatával és a hyaluronsav származékával, valamint a magnézium és cink sókkal kisimultabb, vitalizált szemkörnyéki bőrállapot kialakulását támogatják. Az A-, B3 -, B5 -, Q12- vitaminok, a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, bőrállapot kialakulását és a szemkörnyék antioxidáns vitaminokkal történő ellátását segíti elő. A BIOLA cég költséghatékony ránctalanító specialistája!


Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó különlegesen hatékonyan hidratáló, vitalizáló és tápláló szemránckrém. A hibiszkusz és a gyógynövények kivonatai, valamint a hyaluronsav és mikroelemek a kipihentebb, vitalizáltabb szemkörnyéki bőrállapotot támogatja. Az A -, B3-, B5 -, vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, bőrállapot kialakulását és a szemkörnyék antioxidáns vitaminokkal történő ellátását segíti.