FÉNYFÜRDŐZÉS TERMÉSZETES VÉDELEMMEL

 

Most, amikor az ember ebben a vészterhes időszakban, a koronavírus okozta világméretű járvány második hulláma miatt ismét inkább a négy fal közé szorul, tán még jobban vágyik a szabadban lenni, persze egészséges korlátok között tegyük. Vigyázva egymásra, töltsünk minden nap legalább egy órát a lakásunkból kiszabadulva, menjünk ki a szabad levegőre a természet erejével töltekezni. 

Az erős nyári nap azonban becsapós, mert a levegő hőmérséklete még nem olyan magas, így hajlamosak lehetünk elfelejteni mennyi ideje tartózkodunk a szabadban. A meleg még nem kerget be az árnyékba és a kellemesen hűvös szobába. Ugyanakkor az ultraviola sugárzás (UV) a hőmérséklettől függetlenül jele. Bár kétségkívül nyáron áll a legmagasabban a Nap, de a késő tavaszi UV sugarak vagy a borongós nyári nap is lehetnek egyes területeken olyan erősek, mint nyáron. A napos órák számának növekedésével egyre többet tartózkodunk a kint a természetben, legyen az akár séta, sportolás, piknik a kertben vagy kertészkedés. Így a bőrünket is egyre több napfény éri, ami ellen védekeznünk szükséges.


Remek megoldásokkal szolgálnak természetes hatóanyagokat tartalmazó BIOLA fényvédőink a szabadidős tevékenységekhez.


BIOLA – ORVOSI SOMKÓRÓ FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF10


Bőrgyógyászatilag tesztelt ✔

Kismértékű fényvédő hatású, SPF10 UVA védelemmel, testre és arcra is használható akár az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól való védelmet segítő antioxidánsokat és bőrtápláló bioaktív hatóanyagokat tartalmazó krém, az orvosi somkóró, a körömvirág, a cickafark, és a homoktövis kivonataival, valamint a paradicsom és a sárgarépa levével. Sokan alapozóként használják és nagy megelégedéssel írnak róla!


BIOLA – BÍBOR KASVIRÁG FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF25


Bőrgyógyászatilag tesztelt ✔

Közepes, SPF25 UVA fényvédelemmel rendelkező, közepesen vízálló fényvédő krém. A bőr természetes védekezőképességét és a szabadgyököktől való védelmét biztosítják aktív hatóanyagai, mint a tönkölybúza, a bíbor kasvirág, a szurokfű, a körömvirág és a neem kivonatai.