BIOLÁVAL FIATALON!

 Hány éves a bőröd?

A fiatalos, üde bőr három pillére, az adottság, az életmód és az ápolás. Az adottság nem jelent állandóságot. Amit hoztál, az a gondolkodásod és életmódod szerint rugalmasan változik. Az életmód azonban csak rajtad múlik. Ide tartozik a megfelelő pihenés, a táplálkozás, mozgás, a természethez való viszony és az élet ritmusának tisztelete. Az alkatodon nem tudsz változtatni, de a legfontosabb szépségtényezők mégis rajtad múlnak. És ez nem életkor függvénye. 


Az ápolás legfontosabb anti-aging pillére a bőr életkornak megfelelő táplálása!

a ’20-as években a hidratálás minősége, 

a ’30-as években a keringés minősége, és az antioxidánsokkal történő bőrápolás,

a ’40-es években a tápanyag-ellátás minősége, és a fotoageing mérséklése,

az ’50-es évektől a megújulás képessége, és a sejtosztódási hibák kikerülését elősegítő gyógynövénykivonatok alkalmazása, bőrtápláló növényi olajok használata, erős, mély hidratálás jelenti a legnagyobb kihívást. 


Ajándékozd meg magad bőröd minőségi táplálásával

Életformád meghatározza bőröd jelenlegi életkorát. Bőröd aktuális életkora, a mindenkori alkatod-bőrtípusod és az aktuális hónap figyelembevételével válassz bőrápoló termékeket. Évszakonként konzultálj BIOLA kozmetikusoddal is. A szépségolaj gyors segítség lehet, ha már 40-es éveidben jársz és szeretnéd visszanyerni életkorodnak megfelelő bőrállapotodat. 


RADIANT BEAUTY ARCÁPOLÓ OLAJ

Könnyen beszívódó ún. száraz olaj, amely a sugárzóan szép megjelenést segíti. Körömvirág, aranyvessző és orvosi zsálya kivonattal regenerál. Bőrtápláló olajokkal a feszes, fiatalos bőrképhez segít.

Antioxidánsokban gazdag kivonatokkal, vitaminokkal támogatja a bőr megújulását.