Menü
Bevásárló kosaram

Hírek RSS Feed

06 Oct Kecskemét Települési Értéktárába kerültek a BIOLA Biokozmetikumok
0 974
Kedves Vendégeink!KECSKEMÉTI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁRBA KERÜLTEK A BIOLA BIOKOZMETIKUMOK! A családi vállalkozásunk az alapítása óta Kecskeméten fejleszti és gyártja a BIOLA Biokozmetikumok védjeggyel ellát..
28 Sep Professzionális Karácsonyi kozmetikai kezelés bemutató
0 731
PROFESSZIONÁLIS KARÁCSONYI KOZMETIKAI KEZELÉS BEMUTATÓ KOZMETIKUSOKNAK Bemutató témája: Mézeskalács illatú „feltöltő” és feszesítő-élménykezelés. Ez a karácsonyi élménykezelés az édes mandulatej, a sz..
28 Sep Professzionális Termékbemutató Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára
0 535
PROFESSZIONÁLIS TERMÉKBEMUTATÓ Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára Őszi professzionális termék bemutató sorozatunk első rendezvényei: BIOLA Biokozmetikai Kft legújabb első osztályú termékcsa..
13 Jul AZ ENDOMETRIÓZISRÓL
0 2514
AZ ENDOMETRIÓZISRÓL Mi az endometriózis? A termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10%-át érintő, krónikus, jóindulatú betegség. Méhnyálkahártyához hasonló szövet megjelenését és szaporodását jelent..
08 Mar CSOMAGOK HIGIÉNÉS KEZELÉSE
0 693
Kedves Vásárlók!Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan a higiénikusabb csomagösszeállításról tájékoztatást adni Vásárlóinknak!A termékeinket külön..
09 Nov Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumai
0 846
Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumaiA cégünk által Kecskeméten fejlesztett és gyártott tanúsított biotermékek közül a BIOLA termékcsalád elismerő oklevelet kapott a Dél-Alföldi..
25 Jun KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS
0 3089
KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS! Kedves Vásárlók!A 2020.07.01-el életbe lépő kötelező jogszabályi változások miatt kérjük, hogy vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát!Kérjük, hogy nyilatkozzon arról..
08 Apr BIOLA utánvétes csomagjai is fizethetők már bankkártyával
0 589
Tisztelt Vásárlóink!Bankkártyával is fizethetővé váltak az utánvétes csomagok, ha közvetlenül a Gyártó cégünk honlapjának áruházában vásárol: www.biola.hu Kibővítettük a meglévő szerződéses kapcsolato..
27 Mar Ingyenes belföldi házhozszállítás a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén
webshop 0 1709
Tisztelt Vásárlóink!Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.Amennyiben a belföldi ..
13 Mar Hogyan csomagolja a BIOLA a kozmetikumait?
108 962
Csomagolással és csomagolóanyagokkal felmerült vásárlói kérdésekre válaszolva: Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan tájékoztatást adni Vásár..
07 Aug Pálmaolaj mentes termékek széles választéka
1 2238
Pálmaolaj mentes termékek széles választéka közül vásárolhat a www.biola.hu oldalunk áruházában. A BIOLA Biokozmetikai Kft minden lakossági és professzionális terméke pálmaolaj mentes (ELAEIS GUINEENS..
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)