Menü
Bevásárló kosaram

Hírek RSS Feed

04 Aug ISKOLAKEZDŐ SZÉPÍTŐ AKCIÓ A BIOLANÁL
0 2589
ISKOLAKEZDŐ SZÉPÍTŐ AKCIÓ A BIOLA-NÁL!„Itt állunk most újra, diáktársak, együtt. Kézenfogva kísér a nyár íze még. Szünetünk véghez ért, a szeptembert köszöntjük, Kíváncsian állunk elé: hát hajrá, új t..
25 Jun KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS
0 2513
KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS! Kedves Vásárlók!A 2020.07.01-el életbe lépő kötelező jogszabályi változások miatt kérjük, hogy vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát!Kérjük, hogy nyilatkozzon arról..
08 Apr BIOLA utánvétes csomagjai is fizethetők már bankkártyával
0 133
Tisztelt Vásárlóink!Bankkártyával is fizethetővé váltak az utánvétes csomagok, ha közvetlenül a Gyártó cégünk honlapjának áruházában vásárol: www.biola.hu Kibővítettük a meglévő szerződéses kapcsolato..
27 Mar Ingyenes belföldi házhozszállítás a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén.
Webshop 0 1044
Tisztelt Vásárlóink!Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.Amennyiben a belföldi ..
13 Mar Hogyan csomagolja a BIOLA a kozmetikumait?
108 401
Csomagolással és csomagolóanyagokkal felmerült vásárlói kérdésekre válaszolva:Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan tájékoztatást adni Vásár..
07 Aug Pálmaolaj mentes termékek széles választéka
1 1521
Pálmaolaj mentes termékek széles választéka közül vásárolhat a www.biola.hu oldalunk áruházában. A BIOLA Biokozmetikai Kft minden lakossági és professzionális terméke pálmaolaj mentes (ELAEIS GUINEENS..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)