Menü
Bevásárló kosaram

Hírek RSS Feed

09 Nov Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumai
0 185
Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumaiA cégünk által Kecskeméten fejlesztett és gyártott tanúsított biotermékek közül a BIOLA termékcsalád elismerő oklevelet kapott a Dél-Alföldi..
25 Jun KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS
0 2612
KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS! Kedves Vásárlók!A 2020.07.01-el életbe lépő kötelező jogszabályi változások miatt kérjük, hogy vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát!Kérjük, hogy nyilatkozzon arról..
08 Apr BIOLA utánvétes csomagjai is fizethetők már bankkártyával
0 183
Tisztelt Vásárlóink!Bankkártyával is fizethetővé váltak az utánvétes csomagok, ha közvetlenül a Gyártó cégünk honlapjának áruházában vásárol: www.biola.hu Kibővítettük a meglévő szerződéses kapcsolato..
27 Mar Ingyenes belföldi házhozszállítás a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén
Webshop 0 1165
Tisztelt Vásárlóink!Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.Amennyiben a belföldi ..
13 Mar Hogyan csomagolja a BIOLA a kozmetikumait?
108 483
Csomagolással és csomagolóanyagokkal felmerült vásárlói kérdésekre válaszolva: Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan tájékoztatást adni Vásár..
07 Aug Pálmaolaj mentes termékek széles választéka
1 1657
Pálmaolaj mentes termékek széles választéka közül vásárolhat a www.biola.hu oldalunk áruházában. A BIOLA Biokozmetikai Kft minden lakossági és professzionális terméke pálmaolaj mentes (ELAEIS GUINEENS..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)