Menü
Bevásárló kosaram
Vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát, amennyiben egyéni vállalkozóként / cégként kíván vásárolni!
Magánszemélyként is nyilatkoznia kell! Tovább..

Hírek RSS Feed

06 Jul JÚLIUSI SZÉPÍTŐ KEDVEZMÉNYEK HÉTVÉGI AKCIÓJA A BIOLA-NÁL!
0 890
SZÉPÍTŐ KEDVEZMÉNYEK HÉTVÉGI AKCIÓJA A BIOLA-NÁL! Ne hagyd ki SZÉPÍTŐ ajánlatunkat!A babák és kisgyermekek bőrének ápolása rendkívül fontos a nyári és téli időszakokban egyaránt. A természetes hatóany..
25 Jun KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS
0 1102
KÖTELEZŐ ADÓSZÁM EGYEZTETÉS! Kedves Vásárlók!A 2020.07.01-el életbe lépő kötelező jogszabályi változások miatt kérjük, hogy vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát!Kérjük, hogy nyilatkozzon arról..
30 Apr MEGVÁLTOZOTT NYITVATARTÁSI IDŐ A BIOLA-NÁL!
Webshop 0 244
MEGVÁLTOZOTT NYITVATARTÁSI IDŐ A BIOLA-NÁL!Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves vásárlónkat, hogy 2020.05.01-től előreláthatólag 2020.09.30-ig megváltozik telephelyi raktárunk és irodánk nyitv..
17 Apr ÚJDONSÁG A BIOLA-tól!
0 1823
ÚJDONSÁG A BIOLA-tól! A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk számotokra egy kis újdonsággal kedveskedni!A sok kézmosás miatt már igen keresettek a kéz bőrét kímélőbb, természetesebb kézhigi..
08 Apr BIOLA utánvétes csomagjai is fizethetők már bankkártyával
0 86
Tisztelt Vásárlóink!Bankkártyával is fizethetővé váltak az utánvétes csomagok, ha közvetlenül a Gyártó cégünk honlapjának áruházában vásárol: www.biola.hu Kibővítettük a meglévő szerződéses kapcsolato..
27 Mar Ingyenes belföldi házhozszállítás a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén.
Webshop 0 933
Tisztelt Vásárlóink!Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.Amennyiben a belföldi ..
13 Mar Hogyan csomagolja a BIOLA a kozmetikumait?
0 288
Csomagolással és csomagolóanyagokkal felmerült vásárlói kérdésekre válaszolva:Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan tájékoztatást adni Vásár..
07 Aug Pálmaolaj mentes termékek széles választéka
1 1363
Pálmaolaj mentes termékek széles választéka közül vásárolhat a www.biola.hu oldalunk áruházában. A BIOLA Biokozmetikai Kft minden lakossági és professzionális terméke pálmaolaj mentes (ELAEIS GUINEENS..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)