Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

19 Feb A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI
0 543
A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI Előfordult már, hogy állán makacs pattanás jelent meg, ami mindig a menstruáció előtt tört ki? Vagy éppen az ovuláció körül? Na..
09 Feb MIKÉNT HAGYHATNÁM ABBA BŐRÖM ÁLLANDÓ PISZKÁLÁSÁT ÉS NYOMKODÁSÁT?
0 533
MIKÉNT HAGYHATNÁM ABBA BŐRÖM ÁLLANDÓ PISZKÁLÁSÁT ÉS NYOMKODÁSÁT? A mitesszeres, pattanásos bőr állapotán rengeteget ront az állandó piszkálás, nyomkodás. Kivéve, ha azt szakértő kéz, a kozmetikus ke..
26 Jan AZ ÖREGEDŐ BŐR VÉDELMÉBEN
0 987
AZ ÖREGEDŐ BŐR VÉDELMÉBEN A mindennapos bőrápolást még akkor sem késő elkezdeni, ha eddig nem gondoskodtunk megfelelően a bőrünkről. Kültakarónk már akkor elkezd elöregedni, mikor 20-as éveink közep..
21 Jan SZÁRAZ A BŐRÖM! MI LEHET A HÁTTERÉBEN?
0 424
SZÁRAZ A BŐRÖM! MI LEHET A HÁTTERÉBEN? Az életkor előrehaladtával a bőrünk egyre kevesebb olajat, faggyút termel, mint fiatalabb korunkban. Ezek az olajok fontos lipidgátat hoznak létre, amely megvé..
18 Jan LIPIDEK, AZAZ ZSÍROK A BŐRBEN - MIÉRT FONTOSAK A SZÉP BŐR MEGLÉTÉHEZ?
0 299
LIPIDEK, AZAZ ZSÍROK A BŐRBEN - MIÉRT FONTOSAK A SZÉP BŐR MEGLÉTÉHEZ? A lipid, vagyis zsírok és olajok technikailag olyan kémiai molekulákat, vegyületeket jelent, amelyek nem oldódik vízben. Mivel ..
12 Jan A FÉRFIAK BOROTVÁLKOZÁSÁRÓL MÉG PÁR GONDOLATBAN
0 399
A FÉRFIAK BOROTVÁLKOZÁSÁRÓL MÉG PÁR GONDOLATBAN A borotválkozás elengedhetetlen kelléke az éles borotva, ami kötelező darab, ugyanis a tompa penge önmagában is a bőr sérülését rejtheti magában, viszke..
07 Jan A TÉL KIHÍVÁSA A GYULLADÁSRA HAJLAMOS, ÉRZÉKENY BŐRÁLLAPOTOKRA
0 389
A TÉLI KIHÍVÁSA A GYULLADÁSRA HAJLAMOS, ÉRZÉKENY BŐRÁLLAPOTOKRA Mindannyiunknak mást jelent a tél. Sokunk szereti ezt az évszakot, a frissességét, a levegő hidegét, ami egyben lehetőséget is nyújt a ..
17 Dec FÉRFIAKNAK KENDŐZETLENÜL A BOROTVÁLKOZÁSRÓL II.
0 787
FÉRFIAKNAK KENDŐZETLENÜL A BOROTVÁLKOZÁSRÓL II. A borotválkozás egyszerűnek tűnik, amit azonban, ha rosszul csinálunk bizony fájdalmas élmény is lehet, vágásokkal, benőtt szőrszálakkal és ráncokkal ta..
15 Dec VESZÉLYES ANYAGOK A BABAÁPOLÓ SZEREKBEN?  A CSECSEMŐK BIZTONSÁGOS BŐRÁPOLÁSA
0 485
VESZÉLYES ANYAGOK A BABAÁPOLÓ SZEREKBEN?A CSECSEMŐK BIZTONSÁGOS BŐRÁPOLÁSASokan nem gondolnak bele, hogy számos, a kereskedelemben kapható „bőrápoló” termék, még a csecsemők számára forgalmazottak is ..
11 Dec MILYEN HATÁSOK HAGYNAK NYOMOT A BŐRÜNKÖN? - TUDATOS ODAFIGYELÉSSEL SOKUK MEGELŐZHETŐ
0 356
MILYEN HATÁSOK HAGYNAK NYOMOT A BŐRÜNKÖN? TUDATOS ODAFIGYELÉSSEL SOKUK MEGELŐZHETŐA Napból származó ultraviola sugarak káros hatásai mellett nem mehetünk el szó nélkül, ha a bőröregedésről illetve ann..
08 Dec ITT AZ IDEJE A NYÁRI NAPFÉNY OKOZTA PIGMENTFOLTOSODÁS KEZELÉSÉNEK
0 377
ITT AZ IDEJE A NYÁRI NAPFÉNY OKOZTA PIGMENTFOLTOSODÁS KEZELÉSÉNEKAz őszi-téli hűvösebb napok beköszöntével számíthatunk ugye arra, hogy kevesebbet látjuk Napunkat, ami megfelelő alkalmat teremt a nyár..
03 Dec A BABABŐR TÉNYLEG MÁS?
0 461
A BABABŐR TÉNYLEG MÁS?Amikor egy baba bőrére gondolunk egyből a puha, selymes és rugalmas jelzők jutnak eszünkbe, ugye? Nos ez nem feltétlenül igaz, mert az újszülött bőre funkcionálisan és szerkezeti..
Tételek: 1 - 12 / 142 (12 oldal)