Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA RSS Feed

05 Jul Te is vágysz BIOLA kezelésekre?
BIOLA 2 13665
De nincs BIOLA kozmetikusod, bőrgyógyászod, masszőröd?Ajánlj minket a szakembernek – és mi kinyitjuk számára a világot, melyre mindig is vágyott, és melyre vendégei is vágynak! Szakmai napokra, oktatá..
26 Jun ÚJ BIOLA WEBSHOP
BIOLA 2 7478
BOLA MEGÚJULT WEBSHOPTermészetes szépség egy kattintásra: www.biola.hu Elérkezett számunkra is a legnagyobb ünnep, hisz új weboldalunk elviszi készítményeinket a fürdőszobák polcaira, a nesesserek mél..
24 May Ez a nap az ünnepről szól
BIOLA 1 5378
Ünnepelj velünk!Van egy nap minden évben, ami a természet ihlette kozmetika iránt elhívatott kozmetikusok ünnepéről szól. Számunkra ünnep, hogy vagyunk, és ünnep, hogy velünk vagytok! Hálával és köszö..
27 Jun Veszélyes fénykárosodás
BIOLA 0 43
Évtizedekig emlékszik a bőrNem megfelelő bőrvédelem esetén a fénykárosodásra hosszú évtizedekig emlékszik a bőr.  A bőrünkről, így a babáról is gondoskodjunk, a babára ezért mindig adjunk kalapot, kis..
02 Aug Az első pancsolás
BIOLA 0 41
Újszülöttek gyengéd habfürdőjeA finom, illatos bababőrt az első pillanattól gyengéd, ölelő gondoskodás illeti. A baba ápolása több, mint egészség, vagy tisztaság. Ezekben az első érintésekben a legfon..
27 Jun Babák a napon
BIOLA 0 20
BiztonságbanAz éltető napfénnyel a babák az első tavasszal és nyáron ismerkednek. Sajnos sokan életre szóló, maradandó bőrkárosodást gyűjtenek be ebből az élményből, a nem megfelelő bőrápolás és a m..
27 Aug Körömvirág, a babák első gyógynövénye
BIOLA 0 279
Gyengéd babafürdető után gyengéd babaolajA körömvirág ismert gyengéd nyugtató, ápoló érintéséről, így vált a babák első számú gyógynövényévé.A körömvirág csodálatos választás már az első napoktól, nem..
24 May Tavaszi szél szívet áraszt
BIOLA 0 13
Tavaszi szépülő tippekA tavasz nem csak szerelmet, hanem örömöt,  virágok gyengédségét, napfény meleg cirógatását, langyos szelek érzékiségét, csupa szépséget is áraszt körénk. Az évszakváltást mindig..
08 Feb Télbúcsúztató bőrápolás a családnak
BIOLA 0 37
kicsiknek nagyoknakA tél végére elfáradunk, elfárad a bőrünk is, ám szépségeit az egész család az időjárás ártalmaitól megfelelően védő kozmetikumokkal sokkal derűsebb hangulatban élheti meg.  Ha jól ..
16 Jul BIOLA NAPOZÓ
BIOLA 0 7
A napozás egészségügyi kockázatai sejtszintenA napozás a nyár nagy dilemmája. Éget, süt, melegít – árnyékba húzódunk. Simogat, cirógat, melenget, megszínez – keressük kegyeit. Vágyunk a szép bőrszínre..
16 Jul 14 OK, HOGY TE IS BIOLA BIOKOZMETIKUS LÉGY
BIOLA 0 79
 1.      Nem csak trendi natúr és biokozmetikumokkal dolgozni és a szalonod így reklámozni, hanem ma már egyre több tudatos vendég el is várja a kozmetikusától, hogy természetes megoldásokat ajánljon ..
16 Aug Nyaralás ép bőrrel
BIOLA 0 10
a hőség kritikus kérdéseiA fényvédelem nem véletlenül kap oly nagy figyelmet az utóbbi időben. Úgy tűnik, a pihenésünk, a nyaralással töltött időnk minőségét feltétlenül befolyásolja!A kémiai fényvéde..
Tételek: 1 - 12 / 17 (2 oldal)