Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

07 Aug Pálmaolaj mentes termékek széles választéka
BIOLA 1 408
Pálmaolaj mentes termékek széles választéka közül vásárolhat a www.biola.hu oldalunk áruházában. A BIOLA Biokozmetikai Kft minden lakossági és professzionális terméke pálmaolaj mentes (ELAEIS GUINEENS..
16 Jul Környezetbarát másodlagos csomagolóanyagok használata a csomagküldéskor
BIOLA 0 417
A www.biola.hu honlap áruházából megrendelt termékeket tartalmazó csomagok újrahasznosított papírból készült kartondobozokban kerülnek átadásra a futárszolgálat részére.A dobozokon belül található tér..
08 Jul NAPVÉDELEM FAKTORSZÁM NÉLKÜL?
BIOLA 0 1867
Manapság már nem titok, hogy csillagunk a Nap éltető ereje számos biokémiai funkció működéséhez elengedhetetlen az emberi szervezetben, ugyanakkor bőr öregedésének kiváltó oka döntő többségben mégis a..
08 Jul UV-VÉDELEM FAKTORSZÁM NÉLKÜL?
BIOLA 0 76
A mai kor emberének elengedhetetlen kelléke egy olyan kozmetikum, mely a legnagyobb felületű szervünket a bőrünket megvédi a Nap káros sugaraitól. Különösen nyáron, amikor sokkal többet tartózkodunk a..
08 Jul TESTÁPOLÁS A GYÓGYNÖVÉNYEK SZÉPÍTŐ EREJÉVEL
BIOLA 0 67
A nyár folyamán a szabadban, napsütésben, vízben töltött idő jobban megviseli a bőrünket, ezért kiemelten fontos ebben az időszakban a megfelelő ápolásuk. Nem elég csak az UV védelemmel ellátnunk a na..
08 Jul TERMÉSZETES GONDOSKODÁS AZ ELSŐ PERCEKTŐL II.
BIOLA 0 77
Vegyük szemügyre miért is olyan különleges és érzékeny az újszülöttek, a babák bőre! Miért szükséges kitüntetett figyelemmel lennünk a bőrápolásuk terén attól a pillanattól kezdve, hogy először fürdet..
08 Jul TERMÉSZETES GONDOSKODÁS AZ ELSŐ PERCEKTŐL I.
BIOLA 0 51
Ismerjük ugye, hogy gyermekünknek már a kezdetektől, a születésük pillanatától a tőlünk telhető legjobbat szeretnénk adni minden téren? Nem lehet ez másként a picik fürdetésével kapcsolatban sem, hisz..
08 Jul TUDATOS FÉNYVÉDELEM EGÉSZ ÉVBEN
BIOLA 0 47
Amennyiben szeretnénk szépen öregedő bőrt magukénak tudni, elkerülhetetlen a Nap káros sugarainak hatását kiiktató krémek folyamatos napi használata, egész évben, évszaktól függetlenül. A napkárosodás..
24 May BIOLA férfi termékek a nap végi felfrissüléshez
BIOLA 0 856
I.                    lépés: hajmosáshoz a BIOLA bio apróbojtorján – komló samponhabot (BIOLA 951) javasoljuk. A normál valamint a száraz és töredezett haj kíméletes hajmosószere.  Hajtógáztól mentes ..
08 Feb BIOLA INTIM ÁPOLÁS
BIOLA 0 5959
Az intim területek természetes támogatásra vágynak Miért kell az intim területeket különleges ápolásban és tisztításban részesíteni? Miért nem megfelelő a hagyományos szappan, vagy tusfürdő erre a cél..
08 Feb Télbúcsúztató bőrápolás a családnak
BIOLA 0 161
kicsiknek nagyoknakA tél végére elfáradunk, elfárad a bőrünk is, ám szépségeit az egész család az időjárás ártalmaitól megfelelően védő kozmetikumokkal sokkal derűsebb hangulatban élheti meg.  Ha jól ..
30 Jan ÖRÖK TINIK
BIOLA 0 237
Tinibőr 30 fölött? A tini időszak törékeny szépsége, az első szerelem elsöprő emléke, a rengeteg nevetés, a világmegváltó tervek időszaka, ahogy a pattanásos bőr rémálma is véget ér egyszer. Van, akit..
Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)