Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

06 Nov Szájhigiénia A Gyógynövények Erejével
BIOLA 0 77
SZÁJHIGIÉNIA A GYÓGYNÖVÉNYEK EREJÉVEL A lepedékképződést a szénhidrátokban, köznapi néven cukrokban dús táplálkozás elősegíti. Ugyanis a szájban lévő baktériumok táplálékául szolgálnak és miközben azo..
06 Nov Kisgyermekkori Természetes Fog- és Szájápolás
BIOLA 0 16
Kisgyermekkori Természetes Fog- és Szájápolás A legbájosabb gyermekarcot is elcsúfíthatja, ha szuvasodástól feketéllő tejfogacskák bukkannak elő a pici mosolygásakor.  A gyermekek száj- és fogápolását..
28 Oct BIOLA INDIÁN NYÁR SZÉPSÉGKÚRA
BIOLA 0 88
légy 4x szebb 4 hét alatt Az ősz csupaszín, csupaillat, csupaszépség napjai egyet jelentenek az elmúlással. Mégis olyan ez az évszak, mint egy gyönyörű hölgy. Már nem fiatal, de napról-napra bölcsebb...
07 Aug Pálmaolaj mentes termékek széles választéka
BIOLA 1 850
Pálmaolaj mentes termékek széles választéka közül vásárolhat a www.biola.hu oldalunk áruházában. A BIOLA Biokozmetikai Kft minden lakossági és professzionális terméke pálmaolaj mentes (ELAEIS GUINEENS..
16 Jul Környezetbarát másodlagos csomagolóanyagok használata a csomagküldéskor
BIOLA 0 501
A www.biola.hu honlap áruházából megrendelt termékeket tartalmazó csomagok újrahasznosított papírból készült kartondobozokban kerülnek átadásra a futárszolgálat részére.A dobozokon belül található tér..
08 Jul NAPVÉDELEM FAKTORSZÁM NÉLKÜL?
BIOLA 0 1908
Manapság már nem titok, hogy csillagunk a Nap éltető ereje számos biokémiai funkció működéséhez elengedhetetlen az emberi szervezetben, ugyanakkor bőr öregedésének kiváltó oka döntő többségben mégis a..
08 Jul UV-VÉDELEM FAKTORSZÁM NÉLKÜL?
BIOLA 0 112
A mai kor emberének elengedhetetlen kelléke egy olyan kozmetikum, mely a legnagyobb felületű szervünket a bőrünket megvédi a Nap káros sugaraitól. Különösen nyáron, amikor sokkal többet tartózkodunk a..
08 Jul TESTÁPOLÁS A GYÓGYNÖVÉNYEK SZÉPÍTŐ EREJÉVEL
BIOLA 0 108
A nyár folyamán a szabadban, napsütésben, vízben töltött idő jobban megviseli a bőrünket, ezért kiemelten fontos ebben az időszakban a megfelelő ápolásuk. Nem elég csak az UV védelemmel ellátnunk a na..
08 Jul TERMÉSZETES GONDOSKODÁS AZ ELSŐ PERCEKTŐL II.
BIOLA 0 116
Vegyük szemügyre miért is olyan különleges és érzékeny az újszülöttek, a babák bőre! Miért szükséges kitüntetett figyelemmel lennünk a bőrápolásuk terén attól a pillanattól kezdve, hogy először fürdet..
08 Jul TERMÉSZETES GONDOSKODÁS AZ ELSŐ PERCEKTŐL I.
BIOLA 0 83
Ismerjük ugye, hogy gyermekünknek már a kezdetektől, a születésük pillanatától a tőlünk telhető legjobbat szeretnénk adni minden téren? Nem lehet ez másként a picik fürdetésével kapcsolatban sem, hisz..
08 Jul TUDATOS FÉNYVÉDELEM EGÉSZ ÉVBEN
BIOLA 0 62
Amennyiben szeretnénk szépen öregedő bőrt magukénak tudni, elkerülhetetlen a Nap káros sugarainak hatását kiiktató krémek folyamatos napi használata, egész évben, évszaktól függetlenül. A napkárosodás..
24 May BIOLA férfi termékek a nap végi felfrissüléshez
BIOLA 0 937
I.                    lépés: hajmosáshoz a BIOLA bio apróbojtorján – komló samponhabot (BIOLA 951) javasoljuk. A normál valamint a száraz és töredezett haj kíméletes hajmosószere.  Hajtógáztól mentes ..
Tételek: 1 - 12 / 30 (3 oldal)