Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

02 Apr MITESSZEREK, PATTANÁSOK? DE MIÉRT?
0 79
MITESSZEREK, PATTANÁSOK? DE MIÉRT? Az emberek döntő hányada fiatal korában átesik egy olyan életszakaszon, mikor mitesszerek és pattanások jelennek meg a bőrén. Nagyon nehéz egy okot felhozni a problé..
01 Apr BIOLÁVAL fiatalon!
0 38
BIOLÁVAL FIATALON! Hány éves a bőröd?A fiatalos, üde bőr három pillére, az adottság, az életmód és az ápolás. Az adottság nem jelent állandóságot. Amit hoztál, az a gondolkodásod és életmódod szerint ..
31 Mar NÖVÉNYI CSÍRÁK A SZÉP BŐR SZOLGÁLATÁBAN!
0 85
NÖVÉNYI CSÍRÁK A SZÉP BŐR SZOLGÁLATÁBAN A csírák, a magok zsenge hajtásai a tápanyagok egyik leggazdagabb forrásai, hiszen a fejlődő növény számára nélkülözhetetlen anyagokat igen koncentrált formában..
31 Mar Dezodor, ami szeret téged!
0 82
Dezodor, ami szeret téged! Dr. Gyovai Viola ajánlásávalNem nehéz választás, csak lépj ki a rutinból. Lehetsz egészséges és illatos egyszerre, ha változtatsz a gondolkodásodon. Az izzadás a kiválasztás..
30 Mar KÉZÁPOLÁS AZ ANTI-AGING TÜKRÉBEN
0 110
 KÉZÁPOLÁS AZ ANTI-AGING TÜKRÉBEN Mikor az anti-aging szóról hallunk, rendszerint az arcunk fiatalosságának megőrzése jut az eszünkbe, holott létezik még egy testrészünk, amely a káros hatásoknak éppú..
30 Mar VIGYÁZ RÁD A TERMÉSZET BÖLCSESSÉGE!
0 88
VIGYÁZ RÁD A TERMÉSZET BÖLCSESSÉGE! Hogyan vigyázz magadra és az egészségedre? A vírus tudatosságra, óvatosságra, mindennapos, fenntartható elővigyázatosságra hív minket. Olyan életmódra, amire akár h..
27 Mar Ingyenes belföldi házhozszállítás a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén.
Webshop 0 699
Tisztelt Vásárlóink!Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.Amennyiben a belföldi ..
27 Mar BŐRGYULLADÁS? EKCÉMA? A KOZMETIKAI BŐRÁPOLÓ MEGOLDÁS A GYÓGYGOMBA!
0 110
BŐRGYULLADÁS? EKCÉMA? A KOZMETIKAI BŐRÁPOLÓ MEGOLDÁS A GYÓGYGOMBA! Ganoderma lucidum? Reishi? Ling Zhi? Pecsétviaszgomba? Mindegyik elnevezés ugyanazt a csodás gyógygombát takarja, ami gyógyhatását an..
26 Mar FOLYÉKONY SZAPPAN ÉS KÉZÁPOLÓ ÁRKEDVEZMÉNYEK A BIOLA-NÁL
0 57
FOLYÉKONY SZAPPAN ÉS KÉZÁPOLÓ ÁRKEDVEZMÉNY A BIOLA-NÁL! Fontos vagy számunkra, ezért 20% kedvezménnyel kedveskedünk a kialakult helyzetre való tekintettel, a környezettudatos, bőrkímélő kézmosáshoz és..
18 Mar GRÁNÁTALMA - AZ ÖRÖK FIATALSÁG FORRÁSA!
0 25
Amint azt történelmi források is igazolják a gránátalma már i.e. 4000-ben is szerepet játszott az emberek életében. A szimbólikus jelentéstartalommal felruházott gyümölcshöz, a termékenység, a bőség, ..
17 Mar ÖRDÖGCÉRNA A RAGYOGÓ, FIATALOS BŐR SZOLGÁLATÁBAN!
0 32
Avagy ismertebb nevén a goji bogyó, vagy más néven farkasbogyó, az ördögcérna növénynek a narancspiros termése, ami számtalan egészségre hasznos tulajdonságával már évszázadok óta a hagyományos kínai ..
17 Mar SZÁRAZ BŐR TINÉDZSERKORBAN!
0 21
Nem ellentmondásos ez egy kicsit? Tehetik fel jogosan a kérdést.Ahhoz, hogy világossá váljon, miért nem rejlik benne ellentét, meg kell különböztetnünk dehidratált, vízhiányos bőrt és alipikus, azaz z..
Tételek: 1 - 12 / 66 (6 oldal)