Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

21 Sep A MEGFELELŐ FOGKEFE KIVÁLASZTÁSÁNAK ÉS TÁROLÁSÁNAK FONTOSSÁGA
0 1550
A MEGFELELŐ FOGKEFE KIVÁLASZTÁSÁNAK ÉS TÁROLÁSÁNAK FONTOSSÁGA A megfelelő fogkefe kiválasztása lehetővé teszi a szájüreg hatékonyabb tisztítását, ápolását. A természetes fogkrémek olyan összetevőkkel ..
24 Aug ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT
0 1631
ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT A minőségi, tápláló étrend kulcsfontosságú szerepet játszik az jó egészségi állapotunk és az ellenálló képességünk megőrzésébe..
20 Jul STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT
0 3468
STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT Ismerjük ugye a csíkos bőr jelenségét, amit a strandon szinte minden gyerekes édesanyán megszemlélhetünk? A várandósság alatt a kismamák szinte minde..
22 Jun PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET?
0 1845
PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET? Unja már zsíros, pattanásos bőrt, pedig már rég kinőtte a tinédzserkort? Avagy gyermeke küzd a problémás bőrével?Valószínűleg hallot..
10 Jun PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON?
0 1247
PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON? Gondolta volna, hogy egyes make-up termékek, igaz remekül elkendőzik a bőrön található mitesszereket és pattanásokat, ugyanakkor teté..
19 May BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT?
0 1700
BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT? A kötelező maszkhasználat miatt az arcon megjelenhetnek a bőrproblémák. Az aknés, zsíros, problémás bőrű fiatalokon nehezen tisztítható pattanások, visz..
04 May FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, EGYÉB PRAKTIKÁK II.
0 2508
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK II. Nézzük, melyek még azok a sminkelési technikák és egyéb praktikák, amelyekkel a harmonikus, fiatalosan vonzó megjelenésünket ..
27 Apr BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN
0 724
BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN Amikor nőként megtudjuk, hogy életet hordozunk a szívünk alatt, az egész világ megváltozik számunkra. Ennek a változásnak a saját és a születendő gyermekünk érdekében, magába ..
15 Apr FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I.
0 589
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I. Másképpen érzi magát a bőrében, mint évekkel ezelőtt? Észrevette, hogy a bőre szárazabb és kevésbé rugalmas, mint korábban? Arc..
15 Apr KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBEN
0 685
KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBEN Azzal, hogy újra beköszöntött a tavasz egyre több időt töltünk a szabadban, a friss levegőn. A napsütés pozitív hozadéka, hogy feltölt bennünket energiával, jókedvvel,..
13 Apr NEM VAGYOK MÁR TINI, MÉGIS PATTANÁSOK ÉKTELENKEDNEK AZ ARCOMON. EGYSZERŰ TIPPEK A SZEBB BŐRÉRT
0 497
NEM VAGYOK MÁR TINI, MÉGIS PATTANÁSOK ÉKTELENKEDNEK AZ ARCOMON. EGYSZERŰ TIPPEK A SZEBB BŐRÉRT A pattanások arcon való megjelenése általában pubertáskorban kezdődik, amikor a faggyúmirigyek, a bőr o..
19 Feb A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI
0 3297
A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI Előfordult már, hogy állán makacs pattanás jelent meg, ami mindig a menstruáció előtt tört ki? Vagy éppen az ovuláció körül? Na..
Tételek: 1 - 12 / 151 (13 oldal)