Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

08 Feb BIOLA INTIM ÁPOLÁS
BIOLA 0 1115
Az intim területek természetes támogatásra vágynak Miért kell az intim területeket különleges ápolásban és tisztításban részesíteni? Miért nem megfelelő a hagyományos szappan, vagy tusfürdő erre a cél..
08 Feb Télbúcsúztató bőrápolás a családnak
BIOLA 0 83
kicsiknek nagyoknakA tél végére elfáradunk, elfárad a bőrünk is, ám szépségeit az egész család az időjárás ártalmaitól megfelelően védő kozmetikumokkal sokkal derűsebb hangulatban élheti meg.  Ha jól ..
30 Jan ÖRÖK TINIK
BIOLA 0 104
Tinibőr 30 fölött? A tini időszak törékeny szépsége, az első szerelem elsöprő emléke, a rengeteg nevetés, a világmegváltó tervek időszaka, ahogy a pattanásos bőr rémálma is véget ér egyszer. Van, akit..
08 Oct Üdén, ápoltan, gyógynövényesen
BIOLA 0 85
Gyógyító virágok, kivonatok illatában fürdőzni: ez maga az ősz, hogy terített asztalán dúsan kínálja aromás büszkeségeit. Merítkezzünk meg benne tetőtől-talpig, hogy megerősödve, egészséget sugárzón s..
02 Oct Légy fitt a gyógynövények erejével!
BIOLA 0 58
Az őszi újrakezdés a pihenős-meditálós hónapok után ismét nagy lendületet igényel tőlünk. Ezek a hónapok talán a leginkább aktívak az évben, telve felfrissült energiákkal vágunk bele új terveink megva..
27 Aug Körömvirág, a babák első gyógynövénye
BIOLA 0 301
Gyengéd babafürdető után gyengéd babaolajA körömvirág ismert gyengéd nyugtató, ápoló érintéséről, így vált a babák első számú gyógynövényévé.A körömvirág csodálatos választás már az első napoktól, nem..
16 Aug Családi vállalkozásból lett szépségbirodalom
BIOLA 0 46
1990-ben hoztuk meg a döntést,hogy egy gyógy-hatóanyagokat, kozmetikumokat fejlesztő családi vállalkozásbóltermelő vállalkozássá alakulunk. Jó időpillanatban, jó döntést sikerülthoznunk, és elkezdtük ..
16 Aug Nyaralás ép bőrrel
BIOLA 0 39
a hőség kritikus kérdéseiA fényvédelem nem véletlenül kap oly nagy figyelmet az utóbbi időben. Úgy tűnik, a pihenésünk, a nyaralással töltött időnk minőségét feltétlenül befolyásolja!A kémiai fényvéde..
02 Aug Az első pancsolás
BIOLA 0 71
Újszülöttek gyengéd habfürdőjeA finom, illatos bababőrt az első pillanattól gyengéd, ölelő gondoskodás illeti. A baba ápolása több, mint egészség, vagy tisztaság. Ezekben az első érintésekben a legfon..
16 Jul 14 OK, HOGY TE IS BIOLA BIOKOZMETIKUS LÉGY
BIOLA 0 120
 1.      Nem csak trendi natúr és biokozmetikumokkal dolgozni és a szalonod így reklámozni, hanem ma már egyre több tudatos vendég el is várja a kozmetikusától, hogy természetes megoldásokat ajánljon ..
16 Jul BIOLA NAPOZÓ
BIOLA 0 42
A napozás egészségügyi kockázatai sejtszintenA napozás a nyár nagy dilemmája. Éget, süt, melegít – árnyékba húzódunk. Simogat, cirógat, melenget, megszínez – keressük kegyeit. Vágyunk a szép bőrszínre..
05 Jul Te is vágysz BIOLA kezelésekre?
BIOLA 2 18797
De nincs BIOLA kozmetikusod, bőrgyógyászod, masszőröd?Ajánlj minket a szakembernek – és mi kinyitjuk számára a világot, melyre mindig is vágyott, és melyre vendégei is vágynak! Szakmai napokra, oktatá..
Tételek: 1 - 12 / 18 (2 oldal)