Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

10 Sep VALÓBAN SZÜKSÉG VAN KÜLÖN SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁSRA?
0 865
VALÓBAN SZÜKSÉG VAN KÜLÖN SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁSRA? Akár akarjuk, akár nem, sajnos tagadhatatlan tény, hogy a szem körüli bőr a testünk azon része, ahol a leghamarabb mutatkoznak meg a korai öregedés jelei..
02 Sep A TÁSKÁS, DUZZADT SZEMEK ÉS AMI MÖGÖTTE VAN
0 395
A TÁSKÁS, DUZZADT SZEMEK ÉS AMI MÖGÖTTE VAN Amennyiben reggelente rendszeresen ödémás, duzzadt szemekkel ébredünk, annak több oka is lehet. Sajnálatos módon táskás szem elgyötört külsőt kölcsönöz az a..
31 Aug MIKÉNT VÉDEKEZIK A BŐR A KÁROS SUGARAK ELLEN?
0 393
MIKÉNT VÉDEKEZIK A BŐR A KÁROS SUGARAK ELLEN? A bőr saját napfény elleni védelme nem áll meg a bőrsejtek örökítő anyagát védendő festékanyagnak a melaninnak a termelésével. A legfelső sejtréteg is elő..
26 Aug MIÉRT BARNULUNK A NAPFÉNY HATÁSÁRA?
0 239
MIÉRT BARNULUNK A NAPFÉNY HATÁSÁRA? A napfény idő előtti bőröregítő hatásáról már mindannyian tudunk, hiszen rengeteget olvashattunk róla. Illetve arról is, hogy a megfelelő, hatékony bőrápolással fel..
18 Aug TUDNIVALÓK A FÉNYVÉDŐ KRÉMEK HASZNÁLATÁRÓL!
0 359
TUDNIVALÓK A FÉNYVÉDŐ KRÉMEK HASZNÁLATÁRÓL Amennyiben szeretnének gondtalan időt tölteni a Nap alatt, kedvenc szabadidős tevékenységük végzése közben, nem árt, ha az alábbi dolgokra figyelmet fordítan..
14 Aug A TERMÉSZET VARÁZSLATOS EREJE IHLETTE SZÉRUMOK A RAGYOGÓ BŐR SZOLGÁLATÁBAN
0 270
A TERMÉSZET VARÁZSLATOS EREJE IHLETTE SZÉRUMOK A RAGYOGÓ BŐR SZOLGÁLATÁBAN Amennyiben eddig még sosem használt szérumot, az őszi és a tavaszi megújulás keretében és a lassan elérkező nyár bőr próbára ..
11 Aug SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS TERMÉSZETESEN
0 220
SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS TERMÉSZETESEN Minden nő (valamint egyre több férfi) fiatalosan és jól szeretne kinézni a bőrében, a tükörbe megelégedéssel kíván beletekinteni. Aminek egyik sarkalatos pontja az élet..
07 Aug A NAPFÉNY JÓTÉKONY HATÁSAI
0 217
A NAPFÉNY JÓTÉKONY HATÁSAIKockázat nélküli napfürdőzés, napon való tartózkodás nem létezik. A túl sok, pláne védelem nélküli napfény az arra érzékenyeknél akár napkiütéshez, más néven melegkiütéshez i..
04 Aug SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS – SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM VAGY GÉL? MELYIKET VÁLASSZAM?
0 288
SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS – SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM VAGY GÉL? MELYIKET VÁLASSZAM? Arról már sokat hallhattak, hogy a szemkörnyék különleges ápolást igényel, lévén arcbőrünk legérzékenyebb része. A bőr korai öre..
31 Jul FÉNYFÜRDŐZÉS TERMÉSZETES VÉDELEMMEL
0 199
FÉNYFÜRDŐZÉS TERMÉSZETES VÉDELEMMEL Most, amikor az ember ebben a vészterhes időszakban, a koronavírus okozta világméretű járvány második hulláma miatt ismét inkább a négy fal közé szorul, tán még job..
27 Jul HOGYAN LEGYÜNK ÚRRÁ TERMÉSZETESEN A TÚLZOTT NYÁRI IZZADÁSON? I.
0 549
HOGYAN LEGYÜNK ÚRRÁ TERMÉSZETESEN A TÚLZOTT NYÁRI IZZADÁSON? I. Az izzadás és a nyár általában kéz a kézben járnak. Azok számára, akik túlságosan izzadnak, a nyár az év legfélelmetesebb szezonja lehet..
22 Jul AZ INTIM TERÜLETEK TERMÉSZETES VÉDELME A FORRÓ NYÁRI NAPOK ALATT
0 352
AZ INTIM TERÜLETEK TERMÉSZETES VÉDELME A FORRÓ NYÁRI NAPOK ALATT A női intim területeken lévő bőr és nyálkahártya rendkívül érzékeny. A túl ritka vagy éppen a túl gyakori mosakodás vagy nem megfelelő ..
Tételek: 1 - 12 / 117 (10 oldal)