Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

04 May FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, EGYÉB PRAKTIKÁK II.
0 477
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK II.Nézzük, melyek még azok a sminkelési technikák és egyéb praktikák, amelyekkel a harmonikus, fiatalosan vonzó megjelenésünket ..
27 Apr BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN
0 426
BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBANAmikor nőként megtudjuk, hogy életet hordozunk a szívünk alatt, az egész világ megváltozik számunkra. Ennek a változásnak a saját és a születendő gyermekünk érdekében, magába ..
15 Apr FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I.
0 370
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I.Másképpen érzi magát a bőrében, mint évekkel ezelőtt? Észrevette, hogy a bőre szárazabb és kevésbé rugalmas, mint korábban? Arc..
15 Apr KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBEN
0 322
KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBENAzzal, hogy újra beköszöntött a tavasz egyre több időt töltünk a szabadban, a friss levegőn. A napsütés pozitív hozadéka, hogy feltölt bennünket energiával, jókedvvel,..
13 Apr NEM VAGYOK MÁR TINI, MÉGIS PATTANÁSOK ÉKTELENKEDNEK AZ ARCOMON. EGYSZERŰ TIPPEK A SZEBB BŐRÉRT
0 192
NEM VAGYOK MÁR TINI, MÉGIS PATTANÁSOK ÉKTELENKEDNEK AZ ARCOMON. EGYSZERŰ TIPPEK A SZEBB BŐRÉRTA pattanások arcon való megjelenése általában pubertáskorban kezdődik, amikor a faggyúmirigyek, a bőr o..
19 Feb A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI
0 2511
A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEIElőfordult már, hogy állán makacs pattanás jelent meg, ami mindig a menstruáció előtt tört ki? Vagy éppen az ovuláció körül? Na..
09 Feb MIKÉNT HAGYHATNÁM ABBA BŐRÖM ÁLLANDÓ PISZKÁLÁSÁT ÉS NYOMKODÁSÁT?
0 692
MIKÉNT HAGYHATNÁM ABBA BŐRÖM ÁLLANDÓ PISZKÁLÁSÁT ÉS NYOMKODÁSÁT?A mitesszeres, pattanásos bőr állapotán rengeteget ront az állandó piszkálás, nyomkodás. Kivéve, ha azt szakértő kéz, a kozmetikus ke..
26 Jan AZ ÖREGEDŐ BŐR VÉDELMÉBEN
0 1174
AZ ÖREGEDŐ BŐR VÉDELMÉBENA mindennapos bőrápolást még akkor sem késő elkezdeni, ha eddig nem gondoskodtunk megfelelően a bőrünkről. Kültakarónk már akkor elkezd elöregedni, mikor 20-as éveink közep..
21 Jan SZÁRAZ A BŐRÖM! MI LEHET A HÁTTERÉBEN?
0 547
SZÁRAZ A BŐRÖM! MI LEHET A HÁTTERÉBEN?Az életkor előrehaladtával a bőrünk egyre kevesebb olajat, faggyút termel, mint fiatalabb korunkban. Ezek az olajok fontos lipidgátat hoznak létre, amely megvé..
18 Jan LIPIDEK, AZAZ ZSÍROK A BŐRBEN - MIÉRT FONTOSAK A SZÉP BŐR MEGLÉTÉHEZ?
0 392
LIPIDEK, AZAZ ZSÍROK A BŐRBEN - MIÉRT FONTOSAK A SZÉP BŐR MEGLÉTÉHEZ?A lipid, vagyis zsírok és olajok technikailag olyan kémiai molekulákat, vegyületeket jelent, amelyek nem oldódik vízben.Mivel ..
12 Jan A FÉRFIAK BOROTVÁLKOZÁSÁRÓL MÉG PÁR GONDOLATBAN
0 479
A FÉRFIAK BOROTVÁLKOZÁSÁRÓL MÉG PÁR GONDOLATBAN A borotválkozás elengedhetetlen kelléke az éles borotva, ami kötelező darab, ugyanis a tompa penge önmagában is a bőr sérülését rejtheti magában, viszke..
07 Jan A TÉL KIHÍVÁSA A GYULLADÁSRA HAJLAMOS, ÉRZÉKENY BŐRÁLLAPOTOKRA
0 468
A TÉLI KIHÍVÁSA A GYULLADÁSRA HAJLAMOS, ÉRZÉKENY BŐRÁLLAPOTOKRAMindannyiunknak mást jelent a tél. Sokunk szereti ezt az évszakot, a frissességét, a levegő hidegét, ami egyben lehetőséget is nyújt a ..
Tételek: 1 - 12 / 147 (13 oldal)