Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

26 Nov A TERMÉSZETES ÉS SZERETETTELJES CSECSEMŐÁPOLÁS, VALAMINT BABAMASSZÁZS
0 156
A TERMÉSZETES ÉS SZERETETTELJES CSECSEMŐÁPOLÁS, VALAMINT BABAMASSZÁZSA születés után a csecsemők kikerülve édesanyjuk biztonságot adó méhéből, rögtön érintkezésbe kerülnek a külvilágban fellelhető kül..
23 Nov ÖREGEDÉS ÉS ÖREGEDÉSGÁTLÁS A BŐR HIDRATÁLTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL
0 499
ÖREGEDÉS ÉS ÖREGEDÉSGÁTLÁS A BŐR HIDRATÁLTSÁGA SZEMPONTJÁBÓLAz ember bőre sajnálatos módon fokozatosan vékonyodik az életkor előre haladtával. A bőrünk vastagságában szembetűnő különbség nálunk nőknél..
19 Nov FÉRFIAKNAK KENDŐZETLENÜL A BOROTVÁLKOZÁSRÓL I.
0 144
FÉRFIAKNAK KENDŐZETLENÜL A BOROTVÁLKOZÁSRÓL I.Bár egyre nagyobb reneszánszát éli a borbélyüzletekben való, retró hangulatot árasztó klasszikus, késes borotválás, a magyar férfiak zöme mégis az otthoná..
16 Nov KÜSZÖBÖN AZ ÚJABB ÉVSZAKVÁLTÁS - BŐRMEGÚJÍTÁS TURBÓRA KAPCSOLVA
0 231
KÜSZÖBÖN AZ ÚJABB ÉVSZAKVÁLTÁS BŐRMEGÚJÍTÁS TURBÓRA KAPCSOLVAA hamarosan bekövetkező évszakváltás, amikor a gyönyörű színekben pompázó őszt felváltja a maga nemében szintén csodás tél, újabb kihívás e..
11 Nov A TERMÉSZETESEN SZÉP HAJKORONÁHOZ VEZETŐ TIPPEK
0 309
A TERMÉSZETESEN SZÉP HAJKORONÁHOZ VEZETŐ TIPPEKAhogyan hajat mosunk, ahogyan ápoljuk hajkoronánkat, a kozmetikai termékek amikkel mindezt végezzük, elősegítik, hogy hosszútávon egészséges és fényes ha..
09 Nov Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumai
0 111
Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumaiA cégünk által Kecskeméten fejlesztett és gyártott tanúsított biotermékek közül a BIOLA termékcsalád elismerő oklevelet kapott a Dél-Alföldi..
28 Oct ARCÁPOLÁSI RUTIN TIZENÉVES KORBAN, AMIKOR AMÚGY IS ANNYI BAJOM VAN?!
0 707
ARCÁPOLÁSI RUTIN TIZENÉVES KORBAN, AMIKOR AMÚGY IS ANNYI BAJOM VAN?!Napjainkban, mint sok egyéb dolog, a serdülőkor és annak kellemetlen mellékhatásai is bizony hamarabb köszöntenek be, mint évtizedek..
20 Oct MIT TEHETÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A PIHE-PUHA BABABŐR AZ IS MARADJON?
0 384
MIT TEHETÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A PIHE-PUHA BABABŐR AZ IS MARADJON?Amikor a puha bőrre gondolunk, legelőször a babák finom tapintatú, pihe-puha bőre jut eszünkbe. Még akkor is, ha ez koránt sem iga..
16 Oct A TERMÉSZETES SERDÜLŐKORI ARCÁPOLÁSI RUTIN PÁR LÉPÉSBEN
0 581
A TERMÉSZETES SERDÜLŐKORI ARCÁPOLÁSI RUTIN PÁR LÉPÉSBENA fiatalok szépségápolási és szépségmegőrző arcápolási rutinja nem bonyolult, még nem igényel annyi hatóanyagot, mint egy idősödő bőr, így könnye..
14 Oct A TERMÉSZETES ÍNY ÉS SZÁJÁPOLÁS FONTOSSÁGA
0 230
A TERMÉSZETES ÍNY ÉS SZÁJÁPOLÁS FONTOSSÁGAAz egészséges íny és fogazat a jó megjelenés egyik fontos alappilére, ugyanakkor egészségügyi kockázatokat is magában rejt amennyiben elhanyagoljuk.Az egészsé..
10 Sep VALÓBAN SZÜKSÉG VAN KÜLÖN SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁSRA?
0 1348
VALÓBAN SZÜKSÉG VAN KÜLÖN SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁSRA? Akár akarjuk, akár nem, sajnos tagadhatatlan tény, hogy a szem körüli bőr a testünk azon része, ahol a leghamarabb mutatkoznak meg a korai öregedés jelei..
02 Sep A TÁSKÁS, DUZZADT SZEMEK ÉS AMI MÖGÖTTE VAN
0 1259
A TÁSKÁS, DUZZADT SZEMEK ÉS AMI MÖGÖTTE VAN Amennyiben reggelente rendszeresen ödémás, duzzadt szemekkel ébredünk, annak több oka is lehet. Sajnálatos módon táskás szem elgyötört külsőt kölcsönöz az a..
Tételek: 1 - 12 / 129 (11 oldal)