Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

21 Dec A bőr védőpajzsa a bőrgát
webshop 0 2285
A bőrgát, másként nevezve bőrbarrier gyakorlatilag olyan, mint egy pajzs a bőrünk felszínén. Ez a bőr legkülső rétege (kozmetikai nyelven a stratum corneum), az a réteg, amelyet a bőrápolás során nap,..
16 Dec ANTI – AGEING bőrápolás a mindennapokban
webshop 0 566
A bőr természetesen veszít nedvességéből, ahogy öregszik, ezért minden jó anti –ageing, magyarán öregedésgátló bőrápoló kezelési rutin kulcsa az, hogy rejuvenáljuk a bőrt. Amennyiben az évek számának ..
06 Dec Mit tudunk a pelenkakiütésről?
webshop 0 774
A pelenkában lévő állandóan nedves, meleg környezet, valamint a fellazult hámréteg kedvező behatolási kaput jelent különböző kórokozók (gombák, baktériumok, vírusok) számára. A pelusba ürített széklet..
21 Sep A MEGFELELŐ FOGKEFE KIVÁLASZTÁSÁNAK ÉS TÁROLÁSÁNAK FONTOSSÁGA
0 3932
A MEGFELELŐ FOGKEFE KIVÁLASZTÁSÁNAK ÉS TÁROLÁSÁNAK FONTOSSÁGA A megfelelő fogkefe kiválasztása lehetővé teszi a szájüreg hatékonyabb tisztítását, ápolását. A természetes fogkrémek olyan összetevőkkel ..
24 Aug ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT
0 1831
ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT A minőségi, tápláló étrend kulcsfontosságú szerepet játszik az jó egészségi állapotunk és az ellenálló képességünk megőrzésébe..
20 Jul STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT
0 3805
STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT Ismerjük ugye a csíkos bőr jelenségét, amit a strandon szinte minden gyerekes édesanyán megszemlélhetünk? A várandósság alatt a kismamák szinte minde..
22 Jun PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET?
0 2187
PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET? Unja már zsíros, pattanásos bőrt, pedig már rég kinőtte a tinédzserkort? Avagy gyermeke küzd a problémás bőrével?Valószínűleg hallot..
10 Jun PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON?
0 1482
PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON? Gondolta volna, hogy egyes make-up termékek, igaz remekül elkendőzik a bőrön található mitesszereket és pattanásokat, ugyanakkor teté..
19 May BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT?
0 1917
BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT? A kötelező maszkhasználat miatt az arcon megjelenhetnek a bőrproblémák. Az aknés, zsíros, problémás bőrű fiatalokon nehezen tisztítható pattanások, visz..
04 May FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, EGYÉB PRAKTIKÁK II.
0 2726
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK II. Nézzük, melyek még azok a sminkelési technikák és egyéb praktikák, amelyekkel a harmonikus, fiatalosan vonzó megjelenésünket ..
27 Apr BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN
0 932
BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN Amikor nőként megtudjuk, hogy életet hordozunk a szívünk alatt, az egész világ megváltozik számunkra. Ennek a változásnak a saját és a születendő gyermekünk érdekében, magába ..
15 Apr FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I.
0 787
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I. Másképpen érzi magát a bőrében, mint évekkel ezelőtt? Észrevette, hogy a bőre szárazabb és kevésbé rugalmas, mint korábban? Arc..
Tételek: 1 - 12 / 154 (13 oldal)