Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

09 Dec AZ ANTIOXIDÁNSOK SZEREPE A BŐRÜNK TERMÉSZETES VÉDELMÉBEN I.
BIOLA 0 456
AZ ANTIOXIDÁNSOK SZEREPE A BŐRÜNK TERMÉSZETES VÉDELMÉBEN I. A tudomány mai állása szerint a szervezetünk általános öregedési folyamatainak rendkívül bonyolult és összetett biológiai mechanizmusainak b..
09 Dec A FÉRFIAK TÉLI BŐRÁPOLÁSA A TERMÉSZETESSÉG JEGYÉBEN
BIOLA 0 38
A FÉRFIAK TÉLI BŐRÁPOLÁSA A TERMÉSZETESSÉG JEGYÉBEN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a férfiak nagy hányada elegánsan fordít hátat a bőre kellő mértékű ápolásnak. Sokaknak az arcápolás kimerül a borotv..
02 Dec TERMÉSZETES ÖREGEDÉS AZ 50-ES ÉVEKTŐL - BIOLÁVAL A SZÉP BŐR NEM MÚLANDÓ!
BIOLA 0 104
TERMÉSZETES ÖREGEDÉS AZ 50-ES ÉVEKTŐL BIOLÁVAL A SZÉP BŐR NEM MÚLANDÓ! Az ötvenes évektől beköszöntő életszakaszban a változókor (menopauza) teljesen rányomja a bélyegét a külsőnkre. A petefészek műkö..
02 Dec TERMÉSZETES BŐRÖREGEDÉS A 40-ES ÉVEINKBEN - A TERMÉSZETESEN SZÉP BŐR ÖRÖK DIVAT
BIOLA 0 51
TERMÉSZETES BŐRÖREGEDÉS A 40-ES ÉVEINKBEN A TERMÉSZETESEN SZÉP BŐR ÖRÖK DIVAT A negyvenes éveinktől fokozottabban láthatóak a bőröregedés jelei, a sejtjeinkben elkezdődő biológiai folyamatoknak köszön..
29 Nov TINIK BŐRÁPOLÁSA A TERMÉSZET SEGÍTSÉGÉVEL II.
BIOLA 0 95
TINIK BŐRÁPOLÁSA A TERMÉSZET SEGÍTSÉGÉVEL Tinédzserkorban a hím nemi hormonok(androgének) hatására megnövekednek a faggyúmirigyek, és beindul a faggyútermelés.  E hormonok az endokrin (belső elválaszt..
29 Nov TINIK BŐRÁPOLÁSA A TERMÉSZET SEGÍTSÉGÉVEL I.
BIOLA 0 45
TINIK BŐRÁPOLÁSA A TERMÉSZET SEGÍTSÉGÉVEL I. A kamaszkor a test változásainak színtere, melyet a nemi hormonok működése indít el. A hormonális változások azok, melyek elindítják a serdülőkori bőrprobl..
29 Nov A HELYES FOGMOSÁSI TECHNIKA TERMÉSZETES SEGÍTSÉGGEL
BIOLA 0 37
A HELYES FOGMOSÁSI TECHNIKA TERMÉSZETES SEGÍTSÉGGEL A szép mosoly záloga gyermekként és felnőttként egyaránt a rendezett, tiszta fogazat, amit a megfelelő szájhigiénia alapoz meg.A fogtisztítás helyes..
27 Nov A TERMÉSZETESEN VONZÓ FÉRFI BŐR TITKAI
BIOLA 0 57
A TERMÉSZETESEN VONZÓ FÉRFIBŐR TITKAI A férfiak bőrének jellegzetességeit az androgének (férfi nemi hormonok), azok közül is leginkább a tesztoszteron alakítja. Mintegy 15-20 %-kal vastagabb a bőrük a..
27 Nov BOROTVÁLKOZÁS - FÉRFIASAN TERMÉSZETESEN
BIOLA 0 34
BOROTVÁLKOZÁS – FÉRFIASAN TERMÉSZETESEN A férfiak arcszőrzetének eltávolítása vagy annak karbantartása az ápolt megjelenés egyik meghatározó eleme. A férfiak bőrét a gyakori, akár mindennapos borotvál..
25 Nov TINÉDZSERKORI ARCÁPOLÁSI RUTIN A GYÓGYNÖVÉNYEK EREJÉVEL
BIOLA 0 58
TINÉDZSERKORI ARCÁPOLÁSI RUTIN A GYÓGYNÖVÉNYEK EREJÉVEL Az első és legfontosabb lépés az egészségesen szép bőr megalapozásához a mindennapos alapos arctisztítás. Naponta kétszer, reggel és este is szü..
22 Nov FORDÍTSUK VISSZA AZ IDŐ MÚLÁSÁNAK JELEIT! - A HARMINCAS ÉVEINK
BIOLA 0 79
FORDÍTSUK VISSZA AZ IDŐ MÚLÁSÁNAK JELEIT! - A HARMINCAS ÉVEINK A harmincas évek az egyik legfőbb bőrápolási célja a megelőzés és az esetlegesen már kialakult ráncok kisimítása, a kialakult károsodások..
22 Nov A TERMÉSZETES BŐRÖREGEDÉS FOLYAMATAI ÉS A HUSZAS ÉVEINK
BIOLA 0 63
A TERMÉSZETES BŐRÖREGEDÉS FOLYAMATAI ÉS A HÚSZAS ÉVEINK Kíváncsi rá mi zajlik a felszín alatt? Milyen változások kísérik a természetes öregedés folyamatait a női oldalról és mindez milyen változást id..
Tételek: 1 - 12 / 42 (4 oldal)