BABAFÜRDETÉS TERMÉSZETESEN


Természetesen, hiszen a babák érzékeny bőre vékonyabb védőréteget képez, mint a felnőtt bőr, ezért sokkal könnyebben átereszti az azzal érintkező anyagokat. Ennél fogva érthető miért is különösen fontos, hogy a picik bőrét ne tegyük ki feleslegesen a kockázatosabb kémiai anyagoknak.   

A csöppségeket elegendő kevésbé erőteljes tisztító hatású fürdetőszerekkel mosdatni, ezért ne használjuk számukra a felnőttek tus- és habfürdőit! Kifejezetten babáknak fejlesztett natúr illetve bio szemlélettel készült fürdőkészítmények társaságában merítsük a babakádba szemünk fényét! A bababőrnek illatanyagokra sincs semmi szüksége, hacsak nem olyan illóolajokról beszélünk, mint például az orvosi levendula (Lavandula angustifolia) amely, a termék illatosításán felül kiegyensúlyozza és támogatja a picik idegrendszerét, ráadásul bőrregeneráló hatású is.


A cégünk által kifejlesztett babaápoló szerekkel a legmagasabb követelményeknek is eleget teszünk, ami a termékek tisztaságát és természetes eredetet illeti, ezáltal a legbiztonságosabb megoldásokat adják az Önök kezébe. Dermatológiailag, azaz bőrgyógyászaton teszteltek a termékek: nem irritatívak a kicsik számára!


BIOLA – LEVENDULÁS BABAFÜRDETŐ


Hatékony és kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató vitaminokkal és gyógynövények kivonatával készül. A csicsóka, a bíbor kasvirág, és a levendula kivonatát, illetve annak illóolaját is, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.


BIOLA – CALENDULA BABAFÜRDETŐ


Gyengéd bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató E-, B5-vitaminnal és gyógynövények kivonatával készül. Az édeskömény, a körömvirág és a bíbor kasvirág kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.