AZ INTIM TERÜLETEK TERMÉSZETES VÉDELME A FORRÓ NYÁRI NAPOK ALATT

 

A női intim területeken lévő bőr és nyálkahártya rendkívül érzékeny. A túl ritka vagy éppen a túl gyakori mosakodás vagy nem megfelelő termékek használata felboríthatja a hüvely védőflórájának egyensúlyát, irritációt és fertőzéseket okozhat.


A nyári időszakban még nagyobb figyelmet kell fordítani az intim higiénia fenntartására. A nyár rendszerint meleg és párás környezetet jelent, amely a baktériumoknak és egyéb kórokozóknak is kedvező feltételeket teremt a szaporodáshoz. A magas hőmérséklet és izzadmány növekedése az intim területen súlyosbíthatja a kellemetlenségeket, akár hüvelyi fertőzést is eredményezhet. Ezért ebben az időszakban különös óvatossággal járjon el a női intim higiénia fenntartására szolgáló jó szokás gyakorlásával, amivel elkerülhetők a problémák. A nyár valóban a felhőtlen, önfeledt kikapcsolódásról szóljon, ne a gondok orvoslásáról!


Ennek érdekében kerülje a szoros ruházatot, hiszen nyáron több verejték ürül test szerte, ami nedves intim tájék kialakulásához vezet. A szűk ruha viselése befolyásolja az intim terület szellőzését, és kedvező környezetet teremt a baktériumok és a gombák szaporodásához, amelyek hüvelyi fertőzéseket okozhatnak.


A bőrgyógyászatilag tesztelt intim BIOLA mosakodóink többféle igényhez szabva biztosítják az intim területek higiéniáját, védelmét és tisztaságát, a természet erejére támaszkodva a nyári időszakban.


BIOLA – BIO ECHINACEA FRESH INTIM MOSAKODÓ HAB

Dermatológiailag tesztelt ✔


Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító hab. A kellemes felfrissülést elősegítő bíbor kasvirág-, kamilla-, körömvirág-, szalmagyopár, lenmag-, és édesgyökér kivonatokkal készülő hab, amely mentolt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és deoaktív összetevőket tartalmazó, szappanmentes hab.


BIOLA – BIO TAMANU TEAFAOLAJ INTIM MOSAKODÓ GÉL

Dermatológiailag tesztelt ✔


Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító gél. A kellemes felfrissülést elősegítő kamilla-, orvosi zsálya-, bíbor kasvirág kivonatokkal készülő gél, amely mentolt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és deoaktív összetevőket tartalmazó, szappanmentes gél.