A bőr természetesen veszít nedvességéből, ahogy öregszik, ezért minden jó anti –ageing, magyarán öregedésgátló bőrápoló kezelési rutin kulcsa az, hogy rejuvenáljuk a bőrt. Amennyiben az évek számának gyarapodásával párhuzamosan figyelemmel kísérjük bőrünk igényeinek változását és ezek szerint ápoljuk, gátat szabhatunk az idő előtti bőröregedésnek. Ugye Ön is tudja, mi az a kozmetikum, ami nélkül nem létezik napi rutin? Hát persze, hogy a hidratáló arckrém! Ami szó szerint csapdába ejti a bőrben lévő vizet, ami minimalizálja a finom vonalak és ráncok megjelenését az arcon. A bőr hidratáltságának maximalizálása érdekében vigyen fel szérumot a hidratáló krém alá.

Ne hanyagolja el a szem alatti területet sem, hiszen a szem körüli bőr nagyon érzékeny (ez a legvékonyabb az egész arcunkon), ezért extra táplálásra, nedvességre van szüksége. Életkortól, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, érdemes befektetni egy természetes, minőségi, tehát magas bioaktív hatóanyag tartalmú szemkörnyékápoló gélbe vagy krémbe, amely kellően és hosszantartóan hidratálja a szemkörnyéket.

Gyakran annyi időt és energiát fordítunk arcbőrünk ápolására, hogy megfeledkezünk egy másik fontos, és nem is kis területről, amely gyorsan megmutatja az öregedő bőr jeleit. Kitalálta? Igen ez a testrészünk a nyakunk, illetve az azt borító bőrfelület. A nyak bőrápolási rutinja, hasonló ahhoz, amit az arcunkon alkalmazunk, de nagyon fontossá válik az ötvenes éveink kezdetétől.

A BIOLA kozmetikai polca bővelkedik a különböző bőrtípusoknak és igényeknek megfelelő hidratáló arckrémekben, melyek rendszeres használatával nem a bőre fog árulkodni valós életkoráról.


BIOLA – BIO ARÓNIA TIME CONTROL HIDRATÁLÓ GÉL

A kevert vagy zsíros bőrre nappali hidratáló, antioxidáns bioaktív komplex kevert és zsíros bőrre, harmonizáló és öregedésgátló hatóanyagokkal. Különleges nappali arcápoló, a mattabb bőrállapot kialakulását támogató hatóanyaggal készülő gél, amely komplex hidratáló, a fiatalosan üdébb, hidratáltabb bőrérzet megőrzését segítő bőrápoló. A biotin, B3-, B5-, C-, és E-vitaminok az aronia és kék-zöld alga kivonata antioxidáns, azaz szabadgyökfogó hatóanyagaival multifunkcionális antioxidáns rendszert képez. Így óvhatja a bőrt a másodlagos fényártalmaktól is. 

BIOLA – BIO GRÁNÁTALMA NAPPALI HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

A vízhiányos és tápanyaghiányos bőr jól bevált ápolószere. Bőrtápláló, hidratáló bioaktív komplex, mely esszenciális zsírsavakat tartalmazó bőrtápláló olajokkal készül. A gránátalmamag, a jojoba és a ligetszépe olajok támogatják a bőrhám lipid (zsír) anyagcseréjét, ezáltal a bársonyos bőrérzet kialakulását. A bőrtónust fokozó antioxidáns és hidratáló bioakív komponensek, az üde és feszes bőrállapot kialakulását segítik. 

HIOLA – BIO HIBISZKUSZ TIME DEFENCE NAPPALI ARCKRÉM

A zsír – és vízhiányos bőr vitalizáló nappali hidratáló kréme. A gyorsan felszívódó hidratáló arckrémben a gránátalma, jojoba, bőrtápláló olajok segítik a bőrhám lipid anyagcseréjét, ezáltal elősegítik a bársonyos bőrérzet kialakulását. A bőrtónust fokozó hatásukról ismert vöröshere -, rukkola – és lucernacsíra kivonatok, valamint a kurkuma és a napraforgócsíra antioxidánsai, a hidratáló bioakív komponensekkel együtt az üde és feszes bőr kialakulását támogatják.