Megfelelő bőrhigiénés állapot elérése a BIOLA-val!


 2020. március végére különös fontosságúvá vált a CoVid-19 elleni védekezésben, hogy a biocideken kívül más bőrtiszító anyagokat is bevethessenek a megfelelőbb általános higiénés bőrállapot érdekében és így ezúton is fékezhetőbbé váljék a koronavírus terjedése!

A WHO ezért a kézápoló gélek és alkohol alapú kézradírok és kézápoló gél vagy kézmosó folyadékok területén együttműködve a járványügyi szakemberekkel azt a döntést hozta, hogy amennyiben (60-70%-nyi) alkohol, denaturált szesz vagy izopropanol tartalmú termékeket állítanak elő a kozmetikai gyártók, akkor az a kozmetikai termékek kategóriájából ezek jó támogatás lehet a vírus terjedésének fékezésében.

Ha azt a felhasználók 20-30 másodpercig a bőrükön hagyják a tüsszentés, köhögés, orrfújást követően a kéz területén, akkor az olyan személyi higiénés terméknek tekinthető az EU kozmetikai termékek szabályozása értelmezéseként, amely megfelelőbb bőrhigiénés bőrállapotot eredményez.

Ugyanis az már korábban is ismert volt, hogy min. 60%-tól 70%-nyi etanol tartalom már megfelelően csökkenti a vírusok, a gombák és a baktériumok túlélését, szaporodását.

De az ilyen termékeken nem használható, hogy fertőtlenítő, 99,9%-át elpusztítja a mikobáknak,  antiszeptikus vagy hogy CoVid-19 ellenes termék, mert ezekhez még további időigényes kísérleti visszaigazolások kellenének, abban érdekében, hogy a biocidekre jellemző állítások a címkén szerepelhessenek!

Tekintettel arra, hogy az etil-alkoholt legalább 5-ször jobban tolerálja a bőr, mint az izopropanolt, ez tűnt a jelenleg használható természetes natúr összetételű készítményekhez a legcélszerűbbnek.


Ezért a BIOLA Biokozmetikai Kft. ethanol (etil-alkohol) felhasználásával fejlesztette ki kézhigiénés hidroalkoholos géljét és olyan hidrogél termékét, amely pumpálható spray formájában került forgalomba!  Javasoljuk az extra száraz bőr bármely kézfertőtlenítő vagy a kézhigiénés gélek alkalmazását követően a bőr ápolására, táplálására és regenerálódásának elősegítésére a natúr és bio kézápoló krémeinket és balzsamainkat!


 


AZ AKCIÓ 2020. ÁPRILIS 20. - ÁPRILIS 30-IG TART*!

 

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT TŐLÜNK, NEKED!


*Csak online, a www.biola.hu webáruházban érvényes 2020.04.20 és 2020.04.30. között!

A webshopon található ár az akció ideje alatt tartalmazza a kedvezményt, így a fizetéskor a már kedvezményes ár jelenik meg!

A kijelölt termék az árkedvezményes oldalon látható többi havi akciós termékeinkkel együtt jelenik meg.