12 érv a BIOLA biokozmetikumai mellett! 


1. Magas hatóanyagtartalom, látványos hatás! A termékeink mezőgazdasági alkotóinak több, mint 90%-a ellenőrzött ökológiai termelésből származik.

2. Támogatod a hazai kisvállalkozásokat! Hazai fejlesztés, Dr. Gyovai Viola egyedi receptúrái, kecskeméti gyártású az összes kozmetikumunk! 

3. Az emulziók nem tartalmaznak durván vegyi anyagokat, S.L.S. és etoxilált emulgeátorokat, csak természetes eredetű felületaktív anyagokat, amelyek natúr- és biokozmetikumokban is megengedettek!

4. Minden termékünk S.L.S. mentes, mert nem szeretjük a drasztikus zsíroldást, helyette a kíméletes, természetes tisztításban hiszünk!

5. 72 órás izzadásgátlás? Na még mit nem! Egyetlen termékünkben sem használunk alumíniumsókat, de megbízunk a természetes illóolajok, növényi hatóanyagok dezodoráló hatásában!

6. Szintetikus színezék helyett a természetes, bőrbarát növényi színanyagokat használunk!

7. A szintetikus parfümök invazív illathatása helyett a természetes illóolajok kis mennyiségével a termékeinket diszkréten illatosítottuk!

8. Az egészséges mikrobiológiai állapot érdekében a biokozmetikumok kizárólag megengedett konzerválóanyagokat tartalmaznak, mentesek minden paraben és izotialozin-származéktól. 

9. Hidratáló összetevőként a biokozmetikumok a bőrlégzést nehezítő kőolajszármazékok helyett kiváló minőségű növényi glicerint tartalmaznak!

10. Az általánosan használt erős vegyszereket – ilyenek a drasztikus kémiai konzerválók, kőolajszármazékok, benzol – a hatóanyagok kivonására sem alkalmazunk!

11. GMO alapanyagokat a termékeink semmilyen formában nem tartalmaznak!

12. A biokozmetikumok mentesek a kémiai, szintetikus fényvédő anyagoktól, alumíniumsóktól, ionziáló besugárzástól (csírátalanítás céljára sem használjuk őket!), és mitesszer képződésére hajlamosító anyagoktól!