Kamaszkori bőrhibák természetes elkendőzése

Mit válasszunk alapozó helyett?


 A tudatos, természetes hatóanyagokból álló kozmetikumok használatával, a bőrápolással nagyon sokat tehetünk, hogy kamaszkorban a hormonális hatások miatt kialakuló bőrproblémák ne keserítsék meg a fiatalok életét. Mégis szükség lehet arra, hogy a mitesszeres, pattanásos bőr szebbnek hasson, főként a lányok körében.  A mai kor szelleme a tökéletesség fontosságát állítja be a középpontba, aminek gyermekeink megfelelni vágyása egyre erősebb. Adjunk hát kezükbe a sminkelés kezdeti lépéseként olyan natúr illetve bio kozmetikumokat, melyek a bőr természetes folyamatait nem nehezítik, a bőr védekezőképességét nem károsítják, hanem segítik, támogatják a bőr funckióit és a ásványi pigmenteket tartalmaznak.


Hathatós BIOLA segítségeink tinik részére a szép és természetes kendőzés elkészítéséhez: 


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE - KAKAÓVAJ – YAM FÉNYVÉDŐ KRÉM


Gyönyörű, a bőr természetes színébe olvadó, biodinamikus gazdálkodásból származó növényi hatóanyagokat tartalmazó BB krém. Ami amellett, hogy segít az egységes bőrkép kialakításában, cink-oxid tartalmának köszönhetően nem csak a fényvédelmet biztosítja, de antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságainál fogva gyógyír lehet a fiatal, zsíros bőrnek. Ápolás, védelem és kendőzés egy menetben!


NATURISSIMO – AKNE KONTROLL GÉL


A kakukkfű-, teafa-, eukaliptusz- illóolajok elősegítik a megfelelő bőrhigiénés állapot kialakulását. A bőrregenerációt segítő hatásukról ismert kamilla, útifű- és centella növényi kivonatokat, valamint a faggyúmirigy működés normalizálódását támogató E- és biotin vitaminokat tartalmaz. A problémás területek elkendőzését is segíti ez a színezett korrektor.