Menü
Bevásárló kosaram

Biola hírek és blog

Értesüljön az újdonságokról, tájékozódjon a témáink közt!

Hírek RSS Feed

06 Oct Mezoterápiához és Dermarollerhez használható kozmetikai szérumok bemutatása
webshop 0 1401
Kedves Kozmetikusok! Szeretettel Várunk Benneteket az ingyenes szépségszakmai rendezvényünkön. Mezoterápiához és Dermarollerhez használható professzionális (szakipari) felhasználású kozmetikai szérumo..
04 Oct Tudj meg mindent a GLAMOUR napokról!
webshop 0 1021
Idén októberben is GLAMOUR-napok a BIOLÁ-nál.Vásárold meg kedvenc termékeid extra kedvezményes áron október 6. és 9. között! Ebből a cikkből megtudhatsz minden információt az októberi GLAMOUR-napok ka..
27 Jun Hamarosan újra készleten a bio fizikai fényvédőink!
admin_grent 0 1055
Kedves Vásárlóink! Habár mi mindent megpróbáltunk, sajnos most nem jött össze, de szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy rajtunk kívülálló okok miatt nem elérhető jelenleg a BIO fizikai fényvédőink egy..
29 Mar Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott...
0 2391
Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott a Szépész Kupa Országos Versenyen 2022. évben.Vásárolja meg Ön is erre a linkre kattinva a versenyzők által használttermékeket közvetlenül a Gyártó c..
24 Mar A sokat hallott anti-ageing a bőrápolásban.  De mit is takar ez pontosan?
0 3432
Ahhoz, hogy az évek múlásával is jól nézzünk ki és jól is érezzük magunkat a bőrünkben, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testedzés mellett a következetes természetes bőrápolás az, amire szüks..
14 Feb BIOLA kozmetika kereső
0 3149
BIOLA referencia kozmetikák professzionális arckezelései Magyarországon fejlesztett és gyártott tanúsított biokozmetikumokkal. Következő hivatkozásra kattintva vannak a legközelebbi BIOLA referencia k..
06 Oct Kecskemét Települési Értéktárába kerültek a BIOLA Biokozmetikumok
0 2251
Kedves Vendégeink!KECSKEMÉTI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁRBA KERÜLTEK A BIOLA BIOKOZMETIKUMOK! A családi vállalkozásunk az alapítása óta Kecskeméten fejleszti és gyártja a BIOLA Biokozmetikumok védjeggyel ellát..
13 Jul Az endometriózisról
0 17256
Az endometriózisról Mi az endometriózis? A termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10%-át érintő, krónikus, jóindulatú betegség. Méhnyálkahártyához hasonló szövet megjelenését és szaporodását jelent..
08 Mar Csomagok higiénés kezelése
0 1838
Kedves Vásárlók!Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyagaink-kal kapcsolatosan a higiénikusabb csomagösszeállításról tájékoztatást adni Vásárlóinknak!A termékeinket kül..
09 Nov Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumai
0 2339
Elismerő Oklevelet kaptak a BIOLA tanúsított biokozmetikumaiA cégünk által Kecskeméten fejlesztett és gyártott tanúsított biotermékek közül a BIOLA termékcsalád elismerő oklevelet kapott a Dél-Alföldi..
08 Apr BIOLA utánvétes csomagjai is fizethetők már bankkártyával
0 1628
Tisztelt Vásárlóink!Bankkártyával is fizethetővé váltak az utánvétes csomagok, ha közvetlenül a Gyártó cégünk honlapjának áruházában vásárol: www.biola.hu Kibővítettük a meglévő szerződéses kapcsolato..
27 Mar Ingyenes belföldi házhozszállítás a bruttó 9 800 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén
webshop 0 3027
Tisztelt Vásárlóink!Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 800 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.Amennyiben a belföldi ..
Tételek: 1 - 12 / 14 (2 oldal)