A minden szülőt foglalkoztató kérdés: milyen samponok vagy fürdőszerek biztonságosak a babák számára?


A csecsemők, babák és kisgyermekek bőre különleges gondoskodást igényel! Ahhoz, hogy az ő bőrük is egészséges és puha maradjon, megbízható, valóban természetes összetételű babakozmetikumot fontos választanunk.

Ezekre mindig figyeljünk:


  1. Keressük a "szulfátmentes" samponokat és fürdőszereket, hogy elkerüljük a bőrirritációt. Az SLS/SLES egy drasztikus zsíroldó vegyület, amit autómosó szerekben és tusfürdőkben is megtalálunk, mert erősen habzik. A BIOLA kozmetikumaiban soha nem használjuk.

  2. Ellenőrizzük a termék összetevőit - mindig, tüzetesen! Keressük az olyan természetes és biztonságos összetevőket, mint például a kamilla, bíbor kasvirág vagy a körömvirág, ezen bőrnyugtató hatóanyagok nekünk is kedvenceink. Dr. Gyovai Viola tökéletes hatóanyag-mennyiségben, biztonságos babakozmetikumokat alkotott az újszülöttek számára is!

  3. A "bőrgyógyászatilag tesztelt" termékek biztonságosabbak a babák számára, a BIOLA babakozmetikumai pont ezért dermatológiailag teszteltek. Kivétel nélkül az összes natúr- és bio babakozmetikumunk klinikailag igazoltan bőrbarát.

  4. Ügyeljünk a szembe ne kerüljön a babafürdető és sampon sem, mert a csecsemők szeme érzékenyebb! A BIOLA kozmetikumait úgy alkottuk meg, hogy természetes, gyengéd összetevőik ha véletlenül szembe kerülnek, akkor se okozzanak a szemet "csípő" érzést! A nyugodt, élvezetes fürdőzés élménye így garantált a legkisebbeknek is!

  5. Próbáljuk ki különböző termékeket, hogy megtaláljuk azt, amelyik a legjobban megfelel a babánk bőrének. A biola.hu webshopunkban több, mint 50 természetes hatóanyagokból készült, bőrgyógyászatilag tesztelt natúr- és bio babakozmetikumot találsz!

    Próbáld ki őket és találd meg Te is babád kedvenceit!


Ne feledjük, minden baba különböző, és ami az egyiknek jó, az másnak nem biztos, hogy ugyanolyan jól működik. Pont, mint a felnőtteknél. 

Figyeljünk a babánk reakcióira, és kérjünk tanácsot a gyermekorvostól, bőrgyógyásztól, ha bizonytalanok vagyunk!