A tinik bőrének felkészítése a tavasz közeledtére


A hidegebb téli napok elmúltával a természet minden élőlénye a megújulást szomjazza, felélednek, megélénkülnek a növények, az állatok, a tavasz közeledtét adják hírül a csivitelő madarak. Ugyanígy a bőrünknek is megújulásra van szüksége, nem különben a tinik problémás bőrének.

A megszokott bőrápolási rutin mellett itt az ideje, hogy előkerüljenek az elfeledett, a bőr újjászületését támogató peelingek és maszkok, melyek segítséget nyújtanak a bőr egészségének fenntartásában és a faggyútermelés kiegyensúlyozásában is. A szabad levegő hidege és lakások melege közti hőmérsékletkülönbség hatására a bőr hidratáltsági szintje igencsak lecsökken, így az amúgy is érzékeny kamasz bőr jócskán kiszáradhat. Válasszunk a bőrhöz gyengéd arctisztító készítményt a még hidegebb időszakban, amikor a bőr szárazabb, (ami alatt víz - és nem a zsírhiány értendő), a bőr hidratáltságának megőrzése érdekében. Ezekkel az apró figyelmességekkel tinik bőrét eredményesen felkészíthetjük a tavasz közeledtére. 


Az alábbi BIOLA natúrkozmetikai készítményeink nagyszerű segítséget nyújtanak a kamaszkorban lévő emberpalánták részére az arctisztítás és a bőrmegújítás terén:


NATURISSIMO – MINIT PEELING & MASZK


A szalicilsav a bőrfelszín elöregedett rétegének eltávolítását segíti, amellett, hogy antibakteriális hatású. Így könnyebben ürülnek ki a faggyúmirigyek, ezért nehezebben alakulnak ki mitesszerek. A B3-, E-vitaminok, a petrezselyem, a menta, a tyúkhúr, az uborka és a sárgarépa kivonataiban lévő vitaminokkal, nyomelemekkel, értékes bőrtápláló, valamint bőrmegújulást támogató bioaktív hatóanyagai e kettő az egyben terméknek. Kéthetente célszerű az otthoni használata!


NATURISSIMO – CITROMFŰ- FŰZFA TINI ARCLEMOSÓ GÉL


Bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják a zsíros, aknés bőrt is. A paradicsom kivonata, a ciprus illóolaja, a panthenollal és E-vitaminnal a faggyúmirigy működés normalizálását támogatják. A fűzfa, a csombord és a cickafark segítenek a gyulladáscsökkentésben, a bőr megfelelő higiéniai állapotának fenntartásában. A készítmény a bőrfelület hidratáltságának megőrzését is segíti. A faggyúmirigyek szépen ki tudnak tisztulni, így a komedók is letisztulnak. Reggeli, edzés utáni és az esti arcmosáskor is célszerű használni! Sőt a vállak letisztítására is bevált a kamaszoknál!