Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA824 Homoktövis fényvédő krémBIOLA824
HOMOKTÖVIS FÉNYVÉDŐ KRÉM

A BIOLA LEGERŐSEBB FÉNYVÉDŐ SPECIALISTÁJA A NAPOZÓKNAK!

Mindannyian szeretnék gyermekünket vagy ha érzékeny, fehér bőrűek vagyunk akkor magunkat is az égető, szúró napsugaraktól megvédeni. Még, ha a déli időben kerüljük is a napozást, gyakran előfordul, hogy akár egy fél órás napon tartózkodásra bőrünk erős bőrpirrel, leégési tünetekkel reagál. A nem nanoméretű ásványi pigmenteket tartalmazó, nagyon magas fényvédelmet (SPF50+) biztosító krémünk erősen óvja a napfény okozta bőröregedési és leégési tünetektől a bőrt. Jól használható akár testápolók fölé, akár arcápolók fölé. Ha vízparton nyaralunk akkor meg kell újítani a fényvédő felvitelét a bőrre.
100% természetes fényvédelem
HASZNOS TUDNIVALÓKMIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A HOMOKTÖVIS FÉNYVÉDŐ KRÉM?


Az ásványi pigmentek, mint kicsi pajzsok visszaverik a fénysugarakat, így ez a termék az úgynevezett vegyi fényvédőkben alkalmazott szétbomló, antioxidáns fényvédő anyagoktól mentes! Mivel tanúsított bio termék így paraffinolajat, erős konzerváló anyagokat, génmódosított anyagokat sem tartalmaz. Illata természetes növényi illóolajok alkotóiból kevert, hipoallergén parfümtől származik. A nagyon világos bőrű felnőtteknek a sötétebb, a kisgyermekeknek világos színárnyalatban kapható. A klinikai vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövények kifejezetten hatékony kombinációt alkotnak az ásványi pigmentekkel, azaz a fizikai fényvédőkkel. Nem csak a fényérzékeny rozáceás, aknés bőrű vásárlók segítségére van, hanem a homoktövis, orvosi somkóró, körömvirág kivonatok, a kakóvaj, szezám- és jojoba olaj kivonatok táplálják a bőrt.


A legbőrkímélőbb, biztonságos fényvédelemre törekvőknek különlegesen jó segítséget ad a fizikai fényvédők alkalmazása. Bár egy kicsit púderes színt hagy a bőrön, a nagyon magas fényvédő hatóanyaga miatt. Nagyon sok szülő jelezte vissza, hogy mennyire biztonságban érezte gyermekét a napoztatás ideje alatt. A nagyon erős fényvédelem mellett, egy árnyalatnyit kellemesen és biztonságban barnulhat a bőre a napfürdőzés vagy a városnézés során!TANÚSÍTOTT BIO TERMÉK 

Tanúsítja:  BIOKONTROLL HUNGARIA KFT. HU-ÖKO-01 

A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető
 és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:
A termék magyarországi fejlesztésű és gyártású kozmetikum.

A BIOLA BIOKOZMETIKAI KFT TERMÉKEI

saját fejlesztésű Magyar termékek

sok hazai alapanyaggal

több mint 37 éves fejlesztői tapasztalattal

több mint 450 féle gyógynövény kivonat, növényi olaj, gyümölcs, és zöldség felhasználásával készülnek

DR. GYOVAI VIOLA
okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa
ajánlásával


"A gyógynövényekből az emberek számára a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni,
azért, hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák."
A termékek receptjeinek megalkotásánál ez lebegett a szemem előtt.


Feliratkozás BIOLA lakossági hírlevélre


IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
EGY BEVÁLTHATÓ 5%-os ÁRKEDVEZMÉNY JEGYÉRT!

Kérjük adja meg az e-mail címét, nevét, esetlegesen keresztnevét,

hogy a lakossági szépség tippjeinkről,

információkról, tájékoztató anyagokról, kedvezményekről elsők között értesíthessük.

EMAIL*

NÉV*

KERESZTNÉV

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a hírlevelünkről le kíván iratkozni bármikor megteheti a hírlevél alján szereplő hivatkozás segítségével.