Menü
Bevásárló kosaram

Hírek RSS Feed

27 Jun Hamarosan újra készleten a bio fizikai fényvédőink!
admin_grent 0 69
Kedves Vásárlóink! Habár mi mindent megpróbáltunk, sajnos most nem jött össze, de szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy rajtunk kívülálló okok miatt nem elérhető jelenleg a BIO fizikai fényvédőink egy..
10 May Szemkörnyékápolás a BIOLA speciális kozmetikumaival // workshop Szegeden Dr. Gyovai Violával
admin_grent 0 318
Ismerkedj meg a natúrkozmetikumok csodálatosan szépítő hatásának titkaival és felhasználásának fortélyaival!A professzionális felhasználásra készülő, magas bioaktív hatóanyagtartalmú és éppen ezért lá..
19 Apr Előadás Budán a Demodex atkáról és a zsíros bőrről.
0 479
COSMOS Standard minősítésű, dermatológiailag tesztelt bio arckezelés.Demodex atkával érintett bőrterület kozmetikai kezelése DX termékcsaláddal. Az aknés bőrön felszaporodott demodex atka által okozot..
29 Mar Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott...
0 1098
Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott a Szépész Kupa Országos Versenyen 2022. évben.Vásárolja meg Ön is erre a linkre kattinva a versenyzők által használttermékeket közvetlenül a Gyártó c..
24 Mar A SOKAT HALLOTT ANTI – AGEING A BŐRÁPOLÁSBAN DE MIT IS TAKAR EZ PONTOSAN?
0 1038
Ahhoz, hogy az évek múlásával is jól nézzünk ki és jól is érezzük magunkat a bőrünkben, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testedzés mellett a következetes természetes bőrápolás az, amire szüks..
07 Mar BIOLA Professionals - Szakmai konzultáció és gyakorlati bemutató Dr. Gyovai Violával!
0 1336
Kozmetikusok figyelem!Szeretettel meghívunk benneteket a BIOLA szakmai konzultációval egybekötött kezelési bemutatójára.Ennek központi témája a zsíros-problémás bőr natúr-kozmetikai kezelése lesz.Az e..
03 Mar Foglalj időpontot mesterkozmetikusainkhoz!
0 505
Kedves Látogatók!Nyugat-Magyarország legnagyobb BIOLA referencia kozmetikája szeretettel várja Vendégeit a családi vállalkozásunk által Kecskeméten fejlesztett és gyártott, tanúsított biokozmetikum BI..
18 Feb BIOLA Professionals - Kozmetikai konzultáció, szakmai nap Dr. Gyovai Violával!
0 1066
Végre újraindulnak BIOLÁ-s konzultációk! Vendégeink a későbbi életszakaszokban is élettel teli, egészséges és feszes arcbőrre vágynak, ez nem kérdés, ezért keresik a gyorsan és hatékonyan fiatalító bi..
14 Feb BIOLA kozmetika kereső
0 852
BIOLA referencia kozmetikák professzionális arckezelései Magyarországon fejlesztett és gyártott tanúsított biokozmetikumokkal. Következő hivatkozásra kattintva vannak a legközelebbi BIOLA referencia k..
06 Oct Kecskemét Települési Értéktárába kerültek a BIOLA Biokozmetikumok
0 1378
Kedves Vendégeink!KECSKEMÉTI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁRBA KERÜLTEK A BIOLA BIOKOZMETIKUMOK! A családi vállalkozásunk az alapítása óta Kecskeméten fejleszti és gyártja a BIOLA Biokozmetikumok védjeggyel ellát..
28 Sep Professzionális Karácsonyi kozmetikai kezelés bemutató
0 1137
PROFESSZIONÁLIS KARÁCSONYI KOZMETIKAI KEZELÉS BEMUTATÓ KOZMETIKUSOKNAK Bemutató témája: Mézeskalács illatú „feltöltő” és feszesítő-élménykezelés. Ez a karácsonyi élménykezelés az édes mandulatej, a sz..
28 Sep Professzionális Termékbemutató Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára
0 899
PROFESSZIONÁLIS TERMÉKBEMUTATÓ Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára Őszi professzionális termék bemutató sorozatunk első rendezvényei: BIOLA Biokozmetikai Kft legújabb első osztályú termékcsa..
Tételek: 1 - 12 / 20 (2 oldal)