I.                    lépés: hajmosáshoz a BIOLA bio apróbojtorján – komló samponhabot (BIOLA951) javasoljuk. A normál, valamint a száraz és töredezett haj kíméletes hajmosószere.  Hajtógáztól mentes termék.

A komló valamint az apróbojtorján gyógynövények továbbá a B3-, B5-vitaminok elősegítik az egészséges hajszálak képződését és a fejbőr tiszta állapotának kialakulását. Színezett / festett hajra is alkalmas.

A magyarországi fejlesztésű és gyártású termékünk a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól: https://biola.hu/bio_bojtorjan_komlo_samponhab  II.                  lépés: tusfürdő és sampon termékeink közül a BIOLA teafaolajos tusfürdő és sampont (BIOLA806) ajánljuk.

Kíméletesen tisztítja a gyengéd mosóanyagokkal a bőrét. A jojoba bőrtápláló olaja, a csicsóka-, bazsalikom-, levendula-, és izsóp kivonatok támogatják a kellemes bőrállapot kialakulását. A B3-, B5-vitamin és a biotin segíti a haj- és bőrregenerációt. A teafaolaj és a boróka illóolajai előnyösen alkalmazhatóak a korpásan hámló fejbőrön. A teafa illóolaja segíti a tiszta bőrállapot fenntartását. *Bioaktív gyógynövénykivonatok segítik a bőr- és hajregenerációt a bőrgyógyászatilag tesztelt termékünkben.

A magyarországi fejlesztésű és gyártású termékünk a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól: https://biola.hu/teafaolajos_tusfurdo_es_sampon_72_ellenorzott_okologiai_termelesbol


III.                lépés: testápoláshoz a BIOLA bio hárs kéz- és testápoló balzsamot (BIOLA805) javasoljuk.

Összetett hatóanyagcsoportokat tartalmazó testápoló, amely a bőrregenerációt támogató növényi kivonatokat és bőrtápláló olajokkal készül. Az A-, E-, B3-vitaminokat, az allantoint és a cickafarkfű kivonatát tartalmazza. A hosszantartó hidratált bőrállapotot a lenmag, hárs és a csicsóka kivonata támogatja. A perilla, a sárgarépalé és a mandulatej hidrolizátuma a vitaminokkal a fiatalos bőrállapot helyreállítását segíti elő. *Méhészeti eredetű anyagokat nem tartalmaz.

A magyarországi fejlesztésű és gyártású termékünk a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól: https://biola.hu/bio_hars_kez__es_testapolo_balzsam_50