Válaszd karácsonyi ajándéknak a BIOLA Ajándékkártyát, hogy szeretteid azt kapják, amire vágynak!


Az ajándékkártyát azzal a céllal készítettük, hogy segítséggel szolgáljunk azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének hozzájárulni családtagjaik, barátaik természetes kozmetikumokkal való szépüléséhez, és a döntést is rájuk bíznák. Így nem Neked kell kiválasztani a nekik tetsző illatot, nem Neked kell kitalálni, hogy mire van szüksége a szerettednek, hanem egyszerűen lehetőséget adsz rá, hogy az ajándékkártyával azt vásároljon a webshop több, mint 300 terméke közül, amit ő szeretne!

A megvásárolt ajándékkártya egyedi kóddal van ellátva, ami a kiállítástól számított három hónapon belül, egyszeri alkalommal használható fel. A kártya 5000-50.000.-HUF összeggel tölthető fel, ami teljes egészében levásárolható, egyben, egyszeri vásárlással.

Az ajándékkártya karácsonyra, születés- vagy névnapra illetve kisbaba érkezésekor is jó választás, mert a webshop hatalmas natúr- és biokozmetikai választékából mindenki talál neki hasznos választást!


TIPP!

A kódot akár a saját e-mail címedre is kérheted, amit egy egyedi levélbe foglalva, saját üzenetedbe foglalva is átadhatsz az ajándékozottnak!

 

Így tudod érvényesíteni az ajándékkártyát

A kártyán szereplő egyedi kódot, a termékek kosárba helyezése után, a Pénztár menüpontban található Ajándékutalvány kódja mezőbe írva, majd a küldés gombra kattintva lehet érvényesíteni.

Az ajándékkártya a biola.hu webshopunk lakossági termékeire lehet beváltani. A termékek végösszegéből kerül levonásra az ajándékkártyán szereplő összeg.

A vásárolandó termékek összegének el kell érnie a kártyán szereplő összeget, a különbözetet nem áll módunkban visszaadni.

 

Az ajándékutalványhoz kapcsolódó kérdéseit a webshop@biola.hu e-mail címen várjuk készséggel állunk rendelkezésére!