Bio Zsálya Fresh Krémdezodor (66%+ Demeter) - 50 ml

rating

66%+ biodinamikus összetevővel * alumínium sóktól mentes * alkohol mentes Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő roll-on krémdezodor. A menta és a teafa illóolaja valamint a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az orvosi zsálya kivonata valamint a shea vaj. Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 1-1,4 ml-nyi dezod.. tovább

  • 2 998Ft

66%+ biodinamikus összetevővel
* alumínium sóktól mentes
* alkohol mentes


Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő roll-on krémdezodor.
A menta és a teafa illóolaja valamint a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az orvosi zsálya kivonata valamint a shea vaj.


Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 1-1,4 ml-nyi dezodoráló krémet egyenletesen szétkenünk.


Kerüljük a szembe jutását!

ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI):  SALVIA OFFICINALIS ST. EXTR.**, MENTHA SPICATA EXTR.*, CUCUMIS SATIVUS FR. JUICE**, HAMAMELIS VIRGINIANA L. W.**,  TRIETHYL CITRATE, GLYCERYL STEARATE SE., SESAMUM INDICUM S OIL**, CETYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII S. BUTTER*, CALENDULA OFFICINALIS FL. EXTR.**, COCO GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, MENTHA SPICATA H. OIL (LIMONENE)**, XANTHAN GUM, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL (LIMONENE)**, MENTHOL*, POTASSIUM SORBATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL (LIMONENE)*, VANILLA PLANIFOLIA FR. EXTR.*.


*= ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származik
Tanúsítja:  BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01**=   ellenőrzött biodinamikus termelésből származik
Tanúsítja: Demeter International. e. V.


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


29-10-18


 


 


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok