A természetes dezodorálás gyógynövényei


 A mai világ embere nagyon helyesen el sem tudja már képzelni, hogy ne használjon olyan kozmetikumokat, melyek a zavaró, kellemetlen testszag kialakulásától mentenek meg. Jól is van ez, csak nem mindegy, hogy mivel érjük el ezt! A természetes dezodorokban az egészségre ártalmas verejtékezést csökkentő anyagok helyett többek között illóolajok azok, melyek hatékony segítséget nyújtanak az alapvető jól ápoltságunk elérésében. 

A citromfű, a zsálya, a teafaolaj, a levendula, az eukaliptusz és a menta illóolajai antibakteriális hatásuknál fogva fékezik a hónaljban a baktériumok szaporodását, amik a kellemetlen szagok okozói. A levendula és a zsálya azonkívül a hámosításban is jeleskedik, valamint bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő tulajdonságúak, ezáltal a szőrtelenített bőrfelület hatékonyan kezelik. Az illóolajok emellett gondoskodnak a készítmény természet ihlette illatosításáról, a szintetikus illatanyagok hormonműködést előnytelenül befolyásoló mellékhatása nélkül. Sőt! Az agyban lévő limbikus rendszeren keresztül az érzelmeinkre is jótékony hatással bírnak.


A natúr- és bio szemléletű dezodorokban ezeken kívül gyakori összetevő a hamamelisz virágvíz is, mely pórus összehúzó, verejtékmirigy összehúzó hatású. Tehát csökkenti az izzadmány mennyiségét!


A BIOLA kínálatában számos különböző illatú dezodort talál, amely a friss üdeségről biztosítja használóját, mindennemű, a szervezet normális működését zavaró kockázatosabb alumíniumsók alkalmazása nélkül.


BIOLA: BIO ORVOSI ZSÁLYÁS DEZODOR


Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet. A teafa, az eukaliptusz, a citromfű és a menta illóolajai segítik a higiénikus bőrállapot fenntartását.


NATURISSIMO: HAMAMELISZ DEZODOR


Alumíniumsóktól mentes, izzadmányt mérséklő, hűsítő testpermet. A teafa, a citromfű, a citrom, és az eukaliptusz illóolajával készül. Az allantoin valamint az orvosi zsálya illóolaja támogatja a hámregenerációt.


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKINCARE: BIO MANDARIN DEZODOR


Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő testpermet. A teafa, az eukaliptusz, a citromfű és a citrom illóolajai segítik a higiénikus, dezodorált bőrállapot fenntartását. A yam gyökér, kamilla és az orvosi zsálya kivonatai támogatják a bőrregenerációt.


DEMETER EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE: BIO ZSÁLYA FRESH KRÉMDEZODOR


66%+ biodinamikus összetevővel, alumínium sóktól mentes, alkohol mentes

Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő roll-on krémdezodor. A menta és a teafa illóolaja, valamint a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az orvosi zsálya kivonata valamint a shea vaj.