A természet varázslatos ereje ihlette szérumok a ragyogó bőr szolgálatában 

 

Amennyiben eddig még sosem használt szérumot, az őszi és a tavaszi megújulás keretében és a lassan elérkező nyár bőr próbára tévő időszakára felkészülve érdemes ezt az új lépést beiktatni a napi arcápolási rutinba. Látványosan kapcsolják turbó fokozatra a tonizálást és vitalizálódást, a fiatalos bőranyagcserét! Azonnali hidratálást biztosít a bőrnek, egyfajta napindító löketet, avagy az esti program részeként a bőrregenerációnak nyújt tökéletes alapot. Remekül aktivizálják és készíti fel az arcbőrt a további ápolásra. Mindezt azáltal, hogy serkentik a rákerülő balzsamok, arckrémek hatékonyságát. Jellemzőjük, hogy pillanatok alatt beszívódnak és fokozzák a bőrünk komfortérzetét. Koncentrált hatóanyagaik a bőr mélyebb rétegébe képesek eljutni. Ezáltal képesek serkenteni a bőrben zajló fiziológiai, azaz élettani folyamatokat, azokban pozitív változásokat előidézve.


Amennyiben bőrét extra fiatalosan aktív, természetes és rendkívül hatékony összetevőkből álló hidratáló, bőrfeszesítő, bőrregeneráló, fiatalító koktéllal kívánja megajándékozni, válasszon BIOLA cégünk kiváló termékei közül:


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKINCARE – BIO GOJI – YAM SZÉPÍTŐ SZÉRUM


Bőrtápláló, a bőr öregedési folyamatai következtében előálló tünetek mérséklődését támogató szérum. Bioaktív hatóanyagok tárháza, amely antioxidáns vitaminok és gyógynövények segítségével és esszenciális zsírsavakat és fitoszterineket tartalmazó olajokkal segítik az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat. A kurkuma és görögszéna kivonata fiatalosan vitális bőrállapot kialakulását segíti a yamszgyökér kivonatával együtt alkalmazva. Használatával megtapasztalhatja látványosan szépítő bőrkisimító hatását!


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKINCARE – BIO PERILLA – RÓZSA REJUVENÁLÓ SZÉRUM


Bioaktív hatóanyagok tárháza, amely antioxidánsokat tartalmazó perilla, aszparágusz, rozmaring gyógynövények kivonataival készül. A körömvirág kivonata, az E-, B3-, B5- és C-vitaminokkal támogatják a bőrregenerációt. A koriander és a hibiszkusz kivonata a fent említett vitaminok mellett segítik az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat.