Menü
Bevásárló kosaram

NSC007 Mellápoló BalzsamNSC007
MELLÁPOLÓ BALZSAM

SEGÍTI A BŐR REGENERÁLÓDÁSÁT, RUGALMASSÁGÁNAK VISSZANYERÉSÉT!

Elősegíti a mell és dekoltázs regenerálódását és rugalmasságának visszanyerését a feszesebb, hidratáltabb bőrtónus kialakulását a szoptatást követően. Testápolóként kenve a mell bőrfelületére hatékonyan segíti a bőr újrastruktúrálódását. Szép feszes mell és dekoltázs kialakítására szolgáló természetes növényi kivonatokat is tartalmazó natúr mellápoló. Jól bevált az újdonsült anyukák számára is! Értékes bioaktív összetevői a feszesebb, bársonyosabb bőr kialakulását támogatják.HASZNOS TUDNIVALÓK

A bőr rugalmasságának javulását támogatják az újrastrukturálódást segítő mandulatej hidrolizátuma, a perilla, az A-vitamin palmitát, a Chenopodium és a koriander kivonatai. Az A-, B3-, E-, C-, B5- és a Q10-vitaminok, valamint az értékes bőrtápláló olajok bársonyosan selymes, rejuvenálódó bőrt eredményeznek. A cickafarkfű kivonata és az allantoin a fenti vitaminok mellett segíti a bőrregenerációt.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak.

Vásárlói visszajelzés


„Anyatársaimnak javaslom jó szívvel a BIOLA mellápoló balzsamot. Szoptatástól húzódó bőr és tejtől duzzadó mell kozmetikai gondozására kiválóan alkalmas! Olyannyira, hogy az utolsó várandósági héten hirtelen növekedésnek induló és a szülés utáni váratlanul megnagyobbodó mell finom bőrén megjelenő srtiákat is visszahúzza. Persze nem egyszer kell felkenni, hanem végig a szoptatás alatt, de megéri. Fel tudsz majd venni bikini felsőt a szülés után és nem nagymama fürdőruhát kell venni, hogy a dekoltázsodat takargasd. Én kipróbáltam dekoltázsra, hasra és fenékre is. Működik!”
(Éva, 40)
A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető
 és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:
A termék magyarországi fejlesztésű és gyártású kozmetikum.

A BIOLA BIOKOZMETIKAI KFT TERMÉKEI

saját fejlesztésű Magyar termékek

sok hazai növényi hatóanyaggal

több mint 37 éves fejlesztői tapasztalattal

több mint 450 féle gyógynövény kivonat, növényi olaj, gyümölcs, és zöldség felhasználásával készülnek

DR. GYOVAI VIOLA
okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa
ajánlásával


"A gyógynövényekből az emberek számára a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni,
azért, hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák."
A termékek receptjeinek megalkotásánál ez lebegett a szemem előtt.


Feliratkozás BIOLA lakossági hírlevélre


IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
EGY BEVÁLTHATÓ 5%-os ÁRKEDVEZMÉNY JEGYÉRT!

Kérjük adja meg az e-mail címét, nevét, esetlegesen keresztnevét,

hogy a lakossági szépség tippjeinkről,

információkról, tájékoztató anyagokról, kedvezményekről elsők között értesíthessük.

EMAIL*

NÉV*

KERESZTNÉV

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a hírlevelünkről le kíván iratkozni bármikor megteheti a hírlevél alján szereplő hivatkozás segítségével.