Menü
Bevásárló kosaram

NAT116HU200 Naturissimo Tropical tusfürdő hab-NAT116HU200 
Tropical tusfürdő habKíméletesen tisztító tusfürdőt keres?

Bármely bőrtípusra használható a tusfürdő hab termékünk, amelyben bőrbarát tisztító összetevőket használunk: cukor tenzidek. Hajtógáz-mentes flakonban van a termékünk.

TUDNIVALÓKKiknek készült a termék?


Kíméletes bőrtisztítást kereső vásárlóknak, akiknek fontos, hogy az üde és tiszta bőrérzetet természetes összetevők segítségével érjék el.


Melyik összetevőket használják elsődlegesen?


A kivi, papaya és a galagonya kivonatok támogatják az üde bőrérzetet. A mangó és a tönkölybúza kivonata elősegíti a hidratált bőrállapot kialakulását. A tamanu bőrápoló olaja az E-vitaminnal támogatja a bőrápolást.


Vásárlói visszajelzés


„Természetes eredetű tisztító anyagokat tartalmazó tusfürdőt kerestem gazdaságos kiszerelésben és ezért választottam ezt a terméket. A pumpálással tusfürdő habbá váló termék sokkal takarékosabb megoldás azoknál a termékeknél, mint amik a kinyomás után is folyadékok maradnak. A kellemes trópusi gyümölcs illatú tusfürdő hab hangulatossá teszi a zuhanyzásokat és a kádfürdőzéseket.”
(Melinda, 42 éves)
A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető
 és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:
A termék magyarországi fejlesztésű és gyártású kozmetikum.

A BIOLA BIOKOZMETIKAI KFT TERMÉKEI

saját fejlesztésű Magyar termékek

sok hazai alapanyaggal

több mint 37 éves fejlesztői tapasztalattal

több mint 450 féle gyógynövény kivonat, növényi olaj, gyümölcs, és zöldség felhasználásával készülnekFeliratkozás BIOLA lakossági hírlevélre


IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
EGY BEVÁLTHATÓ 5%-os ÁRKEDVEZMÉNY JEGYÉRT!

Kérjük adja meg az e-mail címét, nevét, esetlegesen keresztnevét,

hogy a lakossági szépség tippjeinkről,

információkról, tájékoztató anyagokról, kedvezményekről elsők között értesíthessük.

EMAIL*

NÉV*

KERESZTNÉV

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a hírlevelünkről le kíván iratkozni bármikor megteheti a hírlevél alján szereplő hivatkozás segítségével.