Menü
Bevásárló kosaram

NAT008 Hamamelisz DezodorNAT008
HAMAMELISZ DEZODOR

NATÚR DEZODORÁLÁS TERMÉSZETESEN MINDEN NAP!

Mindennapi használatra alkalmas natúr dezodor. Költséghatékony bőr- és környezetbarát izzadás mérséklő megoldás! Gyorsan felszívódik, nem hagy nehéz ragacsos érzést. A kellemes illatú dezodoráló termékünk alumínium vegyületektől mentesen, hajtógáz mentes pumpás flakonban vásárolható meg. Illatát természetes illóolajok adják, szintetikus illatanyagoktól mentes! Antiszeptikus hatásáról ismert eukaliptusz, citromfű és teafa illóolajjal készült friss, természetes illatú dezodor.HASZNOS TUDNIVALÓK

Alumíniumsóktól mentes, izzadmányt mérséklő, hűsítő testpermet. A teafa-, citromfű-, citrom-, és eukaliptusz-, illóolajával készül. Az allantoin valamint az orvosi zsálya illóolaja támogatja a bőrregenerációt, így a szőrtelenített bőrfelületekre is felvihető! Szembe ne kerüljön! Akár 6-8 óránként megismételhető a dezodorálás, így egy hosszú munkanapon is megőrizhető a tisztaságérzet!*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak.

Vásárlói visszajelzés


„A dezodoroknál az elsődleges szempont nálam, hogy ne legyen alumíniumos, ne legyen tele mindenféle izzadságtalanító, tömítő vegyszerrel. Ha pedig fújós deóról van szó, mindig féltem, hogy na, ettől két órán belül büdös leszek... Tudom, hogy a bio deók máshogy működnek, de akkor is. Azt kell mondjam, hogy 4 fújással ez a zsályás készítmény vált be eddig legjobban. Most a legnagyobb melegben teszteltem, jártam a város a legnagyobb hőségben, izzadtam, de hat órát simán kibírt, nem voltam büdös. Azt tapasztaltam, hogy érdemes ráfújni még, én az esti edzés előtt így tettem és egy egész napot bírtam természetesen, vegyszerek nélkül.”
(Richárd)
A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető
 és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:
A termék magyarországi fejlesztésű és gyártású kozmetikum.

A BIOLA BIOKOZMETIKAI KFT TERMÉKEI

saját fejlesztésű Magyar termékek

sok hazai növényi hatóanyaggal

több mint 37 éves fejlesztői tapasztalattal

több mint 450 féle gyógynövény kivonat, növényi olaj, gyümölcs, és zöldség felhasználásával készülnek

DR. GYOVAI VIOLA
okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa
ajánlásával


"A gyógynövényekből az emberek számára a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni,
azért, hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák."
A termékek receptjeinek megalkotásánál ez lebegett a szemem előtt.


Feliratkozás BIOLA lakossági hírlevélre


IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
EGY BEVÁLTHATÓ 5%-os ÁRKEDVEZMÉNY JEGYÉRT!

Kérjük adja meg az e-mail címét, nevét, esetlegesen keresztnevét,

hogy a lakossági szépség tippjeinkről,

információkról, tájékoztató anyagokról, kedvezményekről elsők között értesíthessük.

EMAIL*

NÉV*

KERESZTNÉV

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a hírlevelünkről le kíván iratkozni bármikor megteheti a hírlevél alján szereplő hivatkozás segítségével.