Menü
Bevásárló kosaram

EVY011 Apróbojtorján Sampon
EVY011
APRÓBOJTORJÁN SAMPON
BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT ✔

TERMÉSZTESEN HATÓANYAGOKKAL KÍMÉLETESEN TISZTÍTÓ HAJSAMPON

A samponban lévő rozmaring, eukaliptusz, petit grain illóolajok, és a gyógynövények kivonatai, valamint a vitaminok táplálják a hajhagymákat és előnyösek a korpás hajra. Az Apróbojtorján sampon kellemes illatú, kíméletes, bőr és hajkímélő sampon. Kiválóan alkalmas a normál, száraz és festett haj tisztítására is. Száraz, igénybe vett haj esetén javasoljuk, hogy a hajmosást követően a Neemfa hajápoló balzsamot alkalmazza, majd öblítse le haját. Közkedvelt natúr samponunk, amely alkalmazása előtt NAT090 HAJTÁPLÁLÓ NUTRIMAX SZÉRUM alkalmazása jól bevált ritkuló (40+) hajra!HASZNOS TUDNIVALÓK

Az APRÓBOJTORJÁN SAMPON kellemes illatú, kíméletes, bőr és hajkímélő sampon. Kiválóan alkalmas a normál, száraz és festett haj tisztítására. Száraz, igénybevett haj esetén javasoljuk, hogy a hajmosást követően a NEEMFA HAJBALZSAMot alkalmazza, majd öblítse le haját. A samponban lévő rozmaring, eukaliptusz, petit grain illóolajok, és a gyógynövények kivonatai, valamint a vitaminok táplálják a hajhagymákat és előnyösek a korpás hajra.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak.

Vásárlói visszajelzés


„Hosszú, hullámos, természetesen festett (hennával és indigóval) hajam nagyszerű társa. Hihetetlen meglepetést okozott az első hajmosás alkalmával, azzal a tulajdonságával, hogy mosás közben azonnali puhaságot és lágyságot kölcsönzött a hajamnak, az ujjaimmal tökéletesen el tudtam választani egymástól a hajszálakat már samponozás közben. Semmi gubanc, csak a sima, szép haj. Olyan tökéletesen ápolja a hajamat egy lépésben, hogy használata teljesen feleslegesé teszi a hajbalzsam alkalmazását. Mindemellett szép fényt is ad a hajnak, különösen, ha a BIOLA811 Bio Narancs-Jojoba Hajfény Spray-vel együtt használom! Mély, kifinomult gyógynövények ihlette illatával elvarázsolt.”
(Kriszti)
A következő hivatkozásra kattintva megtekinthető
 és megvásárolható közvetlenül a Gyártótól:
A termék magyarországi fejlesztésű és gyártású kozmetikum.

A BIOLA BIOKOZMETIKAI KFT TERMÉKEI

saját fejlesztésű Magyar termékek

sok hazai növényi hatóanyaggal

több mint 37 éves fejlesztői tapasztalattal

több mint 450 féle gyógynövény kivonat, növényi olaj, gyümölcs, és zöldség felhasználásával készülnek

DR. GYOVAI VIOLA
okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa
ajánlásával


"A gyógynövényekből az emberek számára a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni,
azért, hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák."
A termékek receptjeinek megalkotásánál ez lebegett a szemem előtt.


Feliratkozás BIOLA lakossági hírlevélre


IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
EGY BEVÁLTHATÓ 5%-os ÁRKEDVEZMÉNY JEGYÉRT!

Kérjük adja meg az e-mail címét, nevét, esetlegesen keresztnevét,

hogy a lakossági szépség tippjeinkről,

információkról, tájékoztató anyagokról, kedvezményekről elsők között értesíthessük.

EMAIL*

NÉV*

KERESZTNÉV

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a hírlevelünkről le kíván iratkozni bármikor megteheti a hírlevél alján szereplő hivatkozás segítségével.