Biola age control ajándék

 Gondolkodj és élj fiatalon!


Amit mi anti-aging szépségápoláson értünk, az a bőr számára a természetes tápanyagokkal való ideális táplálkozás. Természetesen bőröregedés folyamatát semmi sem állíthatja meg, de jelentősen késleltethető! A fiatalos bőr megőrzése fiatalos gondolkodást kíván. Amikor egészséges táplálkozásra gondolunk, akkor ínycsiklandó salátatál jelenik meg lelki szemeink előtt. A benne levő vitaminokat, tápanyagokat boldogan szippantja magába a testünk. Bőrünk ugyanezekre a tápanyagokra vágyik, kiegészítve a hidegen sajtolt telítetlen zsírsavakban gazdag biológiailag aktív, bio termelésből származó magvak olajaival.


Mit jelent az egészséget támogató bőrápolás?

Amikor az egészséges bőrápolásra gondolunk, gondoljunk vitaminokra, antioxidáns hatóanyagokra, bio bőrtápláló olajokra, anti ageing hatóanyagairól ismert alpesi csucsóka, orchidea, Alaria alga hatóanyagaival készülő kozmetikumokra!


Miért vágyik vitaminokra a bőr?

Bőrünk is arra szomjazik, amire a testünk. Fiatalos, rugalmas gondolkodásra és ennek megfelelő ápolásra. 


Nem elég, ami a táplálékkal felszívódik?

Ideális esetben még elég is lehetne. Ha…. eleget lennénk friss levegőn, eleget mozognánk, ha elég jó minőségű bio táplálékhoz jutnánk, melyben dúskálnak a vitaminok. Azonban az egyoldalú, jellemző táplálkozási szokások mellett a bőr folyamatosan „szomjazik” és „éhezik” a tápanyagokra! BIOLA AGE DEFYING BŐRTÁPLÁLÁS

A fiatalság ajándéka!


RADIANT BEAUTY ARCÁPOLÓ OLAJ


Könnyen beszívódó ún. száraz olaj, amely a sugárzóan szép megjelenést segíti. Körömvirág, aranyvessző és orvosi zsálya kivonattal regenerál. Bőrtápláló olajokkal a feszesebb, fiatalosabb bőrképhez segít.  Antioxidánsokban gazdag kivonatokkal, vitaminokkal támogatja a bőr megújulását.  


BIO BAOBAB & GINSENG AGE DEFENCE ÉJSZAKAI ARCKRÉM


A bőr éjszakai táplálási igényeit követi. A zsír- és vízhiányos bőr csodálatos ápolószere, gyógynövények kivonatával és multivitamin komplex-szel. Bőrtápláló olajai segítik a bársonyos bőrérzet kialakulását. Növényi hatóanyagokkal a fiatalos tónust támogatja. 


BIO GRÁNÁTALMA AGE DEFENCE SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ


Könnyen felszívódó, hidratáló és tápláló szemránckrém. A gránátalma mag-, jojoba olajok, a hyaluronsav és hibiszkusz, ligetszépe bioaktív gyógynövény kivonatok támogatják a szemkörnyéki bőr kisimultabb állapotát.