Tesztápolás a gyógynövények szépítő erejével!


A nyár folyamán a szabadban, napsütésben, vízben töltött idő jobban megviseli a bőrünket, ezért kiemelten fontos ebben az időszakban a megfelelő ápolásuk. Nem elég csak az UV védelemmel ellátnunk a napfénynek kitett bőrünket, ugyanilyen fontos az azt követő ápolásuk, hiszen mind a napfény, mind a hosszas fürdőzés, legyen az természetes vizekben, vagy strandon bizony kiszárítja kültakarónkat, elősegítve a gyorsabb bőröregedési folyamatokat. Gondoskodjunk bőrünk elvesztett nedvességtartalmáról, és annak táplálásáról növényi olajokat és kivonatokat tartalmazó testápoló biokozmetikumokkal! A természetes összetételű testápolók a nyári melegben sem okoznak fullasztó érzést a bőrnek, ellentétben az ásványi olajokkal készülő, vegyi szemléletű készítményekkel!


BIOLA: Bio Hárs Kéz- és testápoló balzsam

Komplex bőrápoló készítmény, mely segíti a tartós hidratált bőrfelszín kialakulását, a hársvirág, a csicsóka és a lenmag kivonata által. A kínai bazsalikom kivonata gyulladáscsökkentő hatású, míg a Az A-, E-, B3-vitaminok, allantoint és a cickafarkfű kivonata a bőrregenerációt támogatják, a mandulatej hidrolizátuma jelenlétében. A sárarépalé antioxidánsai a napsugárzás okozta fokozott szabadgyökképződés káros hatásait hivatottak kivédeni.


NATURISSIMO: Göröszéna - Birs rejuvenáló testápoló

A nyomelemekben gazdag tápláló testápoló, a bőr tartós hidratációját elősegítő hidrolizált mandula fehérjékkel. Az allantoin, a B5 provitamin, a B3 és az E-vitamin valamint a lenmag kivonata támogatja a bőrregenerációt. A birs és a görögszéna kivonatával, az értékes bőrtápláló olajokkal, mint a szezám-, ricinus- és kókuszolaj, a fiatalosan bársonyos és feszes bőr kialakulását segíti elő.