Fiatalosabb külső, vonzó megjelenés - sminkelési trükkök, praktikák II. 

Nézzük, melyek még azok a sminkelési technikák és egyéb praktikák, amelyekkel a harmonikus, fiatalosan vonzó megjelenésünket hangsúlyozhatjuk, melyek segítségével az öregedő arc szépsége kiemelhető.

A szép ívű szemöldök rendkívül fontos, mert keretezi az arcot. Sose simítsuk lefelé a szemöldökünket, mert szomorúvá tesz és optikailag csökkenti a felső szemhéj magasságát. Használjon színtelen szemöldökspirált a szemöldök szálainak felfelé íveléséhez, a nyitott, fiatalos tekintet érdekében abban az esetben is, ha nem sminkel. Váljon szokásunkká, megéri! A szemöldök az éveink számának gyarapodásával egyre vékonyabbá és szürkébbé válik. Szemöldökceruzával és szemöldök púderrel korrigálható legtermészetesebben ez a probléma.

Az ajkak esetében kihagyhatatlan a rúzsozás előtti hidratálás, az ajakbalzsam használata, mert a száraz, cserepes ajkakon nem mutat jól a legszebb rúzs sem. Ráadásul kiemeli az ajakráncokat, ha nincs megfelelő mennyiségű nedvesség az ajkak bőrében. Sőt a rúzs „lecsúszik” az ajkakról az arcbőrre, ha nincs kellőképpen előkészítve. A fiatalosabb, dundibb ajkakhoz vezető út: ajakbalzsam, alapozó, ajakceruza (mellyel nemcsak a körvonalat határozzuk meg, hanem ki is töltjük az ajkakat) és végül a rúzs.

A fáradt szemek fiatalításának legkézenfekvőbb megoldása a minőségi alvás. Az megfelelő mennyiségű alvás elősegíti azon hormonok felszabadulását is, amelyek segítik a bőr vastagabb és rugalmasabb megmaradását.

A napszemüveg hármas feladatot lát el a fiatalabb megjelenés érdekében. Egyrészt megvédi a szem körüli finom bőrt a napkárosodástól, másrészt megakadályozza a hunyorgást, amely idővel további ráncokat hozhat létre. Végül a napszemüveg segíthet elkerülni a szürkehályog kialakulását, lévén a Nap ultaraviola sugarainak hosszú távú kitettsége növeli ennek a szembetegségnek kockázatát.


BIOLA cégünk természetes hatóanyagtartalmú ajakápolóival minél tovább megőrizheti ajkainak puhaságát, teltségét, használatuk önmagukban és sminkelés előtt is elősegítik az ajkak szépségének kiemelését.


A shea és kakaóvaj, az argán, a ligetszépe, az olíva és a jojoba olajokkal, karanuba és méhviasszal óvja az ajkakat. Az szalmagyopár hatóanyagai, a rozmaring és a stevia kivonatok antioxidánsai segítik a bőr fény okozta bőröregedési folyamatoktól történő megóvását. A teafa, a cubeba bors és rozmaring illóolajok a vitális és higiénikus bőrállapotot támogatják.


Az argán, a baobab, az avokádó, a ligetszépe, a szezám, a makadámia, a ricinus, a tökmag és jojoba olajokkal táplálja, óvja az ajkat. Míg a teafaolaj illóolaja a megfelelő bőrhigiénés állapotot támogatja. Az afrikai kolbászfa kivonata, a retinyl palmitát, az E- és B5-vitaminokkal az aktív bőrregenerációt segíti elő. A koriander és a maca kivonata a rozmaring illóolajával vitális, tónusos bőrállapot kialakulását támogatja.


Bőrtápláló ajakápoló balzsam, amely bioaktív hatóanyagokat tartalmaz. A hialuronsav tartalma és a ginseng kivonata a telt és bársonyos ajkak kialakulását segítik. A teafa illóolaja és az allantoin, B5-vitamin, jojoba és castor olaj a bőrregenerációt támogatja. Minden bőrtípus ápolására ajánljuk.