MIKÉNT HAGYHATNÁM ABBA BŐRÖM ÁLLANDÓ PISZKÁLÁSÁT ÉS NYOMKODÁSÁT?


A mitesszeres, pattanásos bőr állapotán rengeteget ront az állandó piszkálás, nyomkodás. Kivéve, ha azt szakértő kéz, a kozmetikus keze végzi, kellően előkészített bőrön. Fontos felhívni a fiatalok figyelmét ennek a rendkívül rossz szokásnak a mellőzésére, ha nem szeretnének rontani a bőrképükön! Hiszen a bőr külső hatásokkal szembeni védelmének gyengüléséhez vezet, mivel ennek következtében sérül a bőrbarrier, a bőrt védő gát. Aminek következtében a baktériumok játszi könnyedséggel hatolnak a szervezetünkbe, a bőrbe, pattanásokat előidézve. Ezt a helyzetet tovább nehezíti, hogy az arcmaszk alatt páraburok alakulhat ki és még a demodex atkák is „felbátorodhatnak”!

A tiszta bőrhöz vezető út nagymértékben függ e rossz szokás kiiktatásától a mindennapokban. 

A leggyakrabban akkor kezdik el piszkálni az arcukat a tinik, ha valamilyen stresszes helyzetbe kerülnek, legyen szó iskolai vagy magánéleti stresszről. Sokszor az unalom vezet oda, hogy vizsgálgatni kezdjük magunkat a tükörben, felfedve bőrünk szépséghibáit. Ráadásul rendszerint piszkos kézzel, mivel a kezünk sohasem lehet elég tiszta ehhez!

Pár apró trükk következetes alkalmazásával, elejét lehet venni annak, hogy lassan leszoktassuk magunkat ennek a bőrkárosító szokásnak a műveléséről.


Ne hajoljunk túl közel a mosdó fölé, közel a tükörhöz, hogy ne lássuk nagyon élesen, tisztán a pórusainkat vagy a pattanásokat!

Tegyük el a zsebtükröket jó mélyre, még jobb, ha nincs is a táskában!

Ne használjunk nagyítós tükröt!!!

Ne legyen túl erős a világítás a tükör felett!

Az arctisztítást követően az alábbi BIOLA termékeink használatával elősegíthetik bőrük öngyógyító tevékenységének hatékonyabb működését, annak érdekében, hogy a szép bőr valósággá váljon!


Érzékeny, valamint zsíros és problémás bőrre hatékony frissítő, tonizáló, bőrregenerációt támogató gyógynövények kivonatával és hidratáló összetevőkkel készülő arctonik. A citromfű és a citromillatú bazsalikom kivonatai a tyúkhúr, a csicsóka, és a kamilla hatóanyagaival a bőr természetes védekező képességét támogatják. Kíméletes bőrtisztító hatású detergens van a termékben.


A felhasznált kakukkfű és oregánó gyógynövények illóolajai segítik a megfelelő bőrhigiénés állapot kialakulását. A pattanásos, mitesszeres bőr ápolására alkalmas gél, mely tartalmaz H- és E-vitaminokat a faggyúmirigyek működésének szabályozásához. Hidratáló anyagai elősegítik a kellemes bőrérzet kialakulását és csökkentik a felszíni vízhiányt.


AZsíros és kevert bőrtípusra ajánljuk. A szalicilsav a bőrfelszín elöregedett rétegének eltávolítását segíti. A B3-, E-vitaminok, petrezselyem, menta, tyúkhúr, uborka, sárgarépa pulpokban lévő vitaminokkal és nyomelemekkel, értékes bőrtápláló bioaktív hatóanyagai a terméknek. Hatékony, mélyreható tisztítás ás ápolás egyben!